Kuulumisia 2010

12.12.

Senna (S. Hold Me Tight) ja Christina kilpailivat Tanskassa tokon voittajaluokassa ja voittivat kisan lähes täysin pistein.

Sennan kisasuorituset voi katsoa täältä.

10.12.

Kirin lonkkatulokset tulivat kennelliitosta. Kyynärät 0-0, mutta lonkat valitettavasti C-C.

5.12.

Jöstalle Turun kisoissa tuplanolla sijoituksin 4. ja 2.

28.11.

Träp ja Marianne tekivät viikonlopun aikana kolme puhdasta rataa, joilla kaikilla sijoitus 2. Myös muilla radoilla meno oli varsin vakuuttavaa pienistä virheistä huolimatta!!

21.11.

Kirille ja Tiinalle kakkosluokan voitto puhtaalla radalla. HyväHyvä!

6.11.

Träp ja Marianne kisasivat tänään tokon erikoisvoittajaluokassa ja saivat heti ykköstuloksen, tunnarin nollasta huolimatta. Hyvä tytöt!!

Vukille samaan aikaan pyörineistä ATTn kisoista tuplanolla ja agilityserti!

Lukka ja Louisa taas sijoittuivat Tanskan vuoden agilitykoira kilpailussa voittajaluokan koirakoiden toiseksi parhaaksi. Hyvä L & L!

1.11.

Träpin tulokset kennelliitosta tulivat takaisin ja lonkat ovat sitten virallisesti A-A ja kyynärät 0-0!!!

12.10.

Träp (Saunajaakon Strawberryfield) kävi tänään lonkkakuvissa ja kaikki näytti olevan kunnossa. Kyynärät ja polvet ok ja lonkat todennäköisesti A tai B…ei siis estettä pentuesuunnitelmien toteutumiselle. Nyt vielä jännätään virallista lausuntoa.

10.10.

Rei (Saunajaakon I Am The Walrus) ja Niinun tekivät viikonloppuna Purinan kisoissa tuplanollan. Hyppyradalla sijoitus 1. ja hyppyserti ja agilityradalla sijoitus 5. Samalla pari sai kasaan tarvittavat tulokset ensi vuoden arviokisoihin. Hurjasti onnea Niinu ja Reiska!!

10.10.

Lukka (Saunajaakon I Love You) ja Louisa kisasivat tänään tokon voittajaluokassa Tanskassa, joista heille luokkavoitto lähes täysin pistein 276,5/280.

9.10.

Kiri (Saunajaakon Taxman) ja Tiina kisasivat tänään Riihimäen agilitykisoissa tehden nollan, jolla sijoittuivat hienosti toiseksi!!

9.10.

Saunajaakon Snowboard King eli Into kävi elämänsä ensimmäisessä näyttelyssä, josta heti hienosti ERI, junnuluokan voitto, paras uros 3 ja SERTI. Hurjasti onnea Taija ja Into!!!

12.9.

Träp ja Marianne kisasivat viikonloppuna Orimattilassa, jossa ratkottiin Salpausselän alueen piirimestaruus. Träpsterin päivän saldoksi tuli triplanolla, Piirimestaruus-1 ja samalla tuli täyteen myös vaadittavat tulokset vuoden 2011 karsintoihin. Hyvää yhteistyötä jälleen kerran tytöt!!

12.9.

Naomi-russeli (saunajaakon High Above) ja karoli kisasivat tokon alokasluokassa, josat heille hienosti ykköstulos pistein 178. Kova työ palkitaan ja alkaahan se kuumista kuuminkin raketti pysyä käsissä. Onnittelut molemmille ja tsemppiä tuleviin tavoitteisiin!

29.8.

Träp (Saunajaakon Strawberryfield) debytoi tokon voittajaluokassa upeasti Mariannen ohjaamana pistein 294 ja lisäksi KP, luokkavoitto ja siirto erikoisvoittajaluokkaan!! Onnittelut, te olette vaan niin taitavia ihan joka asiassa!!

22.8.

Yksi hieno uutinen on jäänyt kiireessä kirjaamatta. Syyskuun alussa Sulo (Saunajaakon Mustakaapu) nousi Kaisan ohjaamana agilityn kolmosluokkaan. Todella hieno saavutus teiltä, onnittelut! Ja kyllä Suloisen pitää päästä vielä fiilistelemään kuninkuusluokan tunnelmia…

22.8.

Sennasta (Saunajaakon Hold Me Tight) tuli tänään Christinan ohjaamana TANSKAN TOTTELEVAISUUSVALIO!! Congratulations Senna ja Christina!!

 

22.8.

Karakille ja Marille tokon avoimen luokan ykköstulos, sijoitus toiseksi ja siirto voittajaluokkaan! Onnittelut molemmille!!

21.8.

Träpille ja Mariannelle viikonloppuna ensin Riihimäen agilitykisoista nollavoitto ja sunnuntaina vielä Hyvinkäällä nollarata ja sijoitus toiseksi. Hyvä te!

15.8.

Jöstalle Porin tokokisoista EVL 1-tulos pistein 280,5 ja sijoitus kolmanneksi.

11.8.

Karakin paperit kennelliitosta saapuivat ja lonkat ja kyynärät on nyt virallisesti B-B ja 0-0 Ü.

8.8.

Siiri synnytti tänään kaksi narttupentua, hieman yllättäen, useamman päivän ennen laskettua aikaa. Pentueen ainut poika valitettavasti kuoli synnytyksessä.

8.8.

Träp ja Marianne tekivät kaksi nollarataa Järvenpäässä pidetyissä agilitykisoissa. Samalla pari sai kasaan tarvittavat nollatulokset ensi vuoden SM-kisoihin.

7.8.

Träp ja Marianne kisasivat tänään tokon avoimessa luokassa. Pisteet 185, sijoitus 2. ja siirto voittajaluokkaan. Hyvä tytöt!

27.7.

Kotiuduttuani Ruotsin matkalta ajelin samantien Heikin (Saunajaakon Heikki Helium) kanssa Turenkiin Ella-russelia katsomaan. Ellan juoksu olikin juuri parhaimmillaan ja Ella astutettiin onnistuneesti Heikillä. Russelipentuija on nyt toivottavasti syntymässä syyskuun lopussa viikolla 39. Lisäinfoa yhdistelmästä löytyy täältä.

25.7.

Kesälomamatka Anjan kanssa tehtiin tänä vuonna taas Ruotsiin, jossa ohjelmassa oli agilitykisoja ja paimennustreeniä, tietysti. Vuk ja Träp (ja Marianne) jäivät kotiin parantelemaan vammojaan, joten ainoastaan Jösta ja Anjan tytöt pääsivät mukaan matkalle

Jöstalle Ruotsin agilitykisoissa kaksi nollaa hyppiksiltä, joilla sijoitukset 5/126 ja 6/133. Paimennustreeneistä matkaan tarttui uutta näkemystä ja kivoja kokemuksia…ja yksi koira. Eläkeläisleidi Öbetets Liv 11-v muutti yhtäkkiä yllättäen meidän matkassa Suomeen ja asuu nyt meillä !?!?

11.7.

Kirille ja Tiinalle ykkösluokan nollavoitto ja siirto kakkosluokkaan riihimäen kisoissa!!! Hienosti on alkanut yhteistyö pelittää. Hyvä Tiina ja Kiri!!

5.7.

Kirille ja Tiinalle ykkösluokassa nolla ja sijoitus kolmanneksi…enää yhtä uupuu Û.

4.7.

Marianne ja Träp kisasivat agirodussa, jossa perjantain radoilta tuplanolla ja sijoituksena 2. molemmilla radoilla. Lauantaina parin avo-sm finaaliradan suoritus tyssäsi keppien sisäänmenoon, mutta iltakisasta taas nolla ja 7. sija.

27.6.

Viikonloppuna Tuorlassa pidetyissä agilitykisoissa tuli iso kasa hienoja tuloksia. Rei (Saunajaakon I Am The Walrus) teki Niinun ohjaamana nollan sijoittuen agilityradalla kolmanneksi ja saaden ensimmäisen sertinsä.

Kiri (Saunajaakon Taxman) ja Tiina saivat ensimmäisen nollavoittonsa ykkösluokassa, alkaa palaset osaumaan kohdilleen :-).

Träp (Saunajaakon Strawberryfields) ja Marianne tulivat agilityradalla toiseksi. Vukille itselleen kaksi nollaa agilityradoilta.

Isot onnittelut kaikille lapsukaisille ja niiden taitaville ohjaajille!!

18.6.

Vantaan iltakisoista Träpille ja Mariannelle huikea hyppyradan voitto isossa 86 koiran luokassa. Onnittelut todella makean näköisestä suorituksesta!

Myös Jöstalle mukava nolla agilityradalta.

6.6.

Hieno viikonloppu Vukille ja Vukin lapsille!

Vuk juoksi kisoista itselleen tuplanollan ja nollavoiton ja sai ensimmäisen agilitysertinsä, hyvä maailman paras Vuk!!

Reiska-poika nousi Niinun ohjastamana kolmosluokkaan, hyvähyvähyvä!!

Lukka-tyttö voitti kolmannen voittajaluokan starttinsa tokossa ja tuli näin TANSKAN TOTTELEVAISUUSVALIOKSI pistein 272/280!!! Congratulations and Thank You Louisa & Lukka!!3.6.

Reille (Saunajaakon I am the Walrus) Niinun ohjaamana kakkosluokan nollavoitto Tampereen iltakisoissa. Vielä yksi nolla ja kolmosluokka kutsuu…Ü.

30.5.

Lukka (Saunajaakon I Love You) ja Louisa ovat kisanneet Tanskassa kaksi kisaa tokon voittajaluokassa voittaen molemmat kilpailut pistein 270,5 ja 272,5 /280. Great job Louisa & Lukka!

23.5.

Vukille ja Jöstalle molemmille nollaradat BATin kisoista. Jöstan sijoitus 3. ja Vukin 4.

13.5.

Vantaan agilitykisoissa loistopäivä Vukin lapsille. Rei nousi tänään kakkosluokkaan Niinun ohjaamana…Loistavaa!
Träp ja Marianne saivat kasaan tarvittavat tulokset mm-karsintoihin tehden tuplanollan Vantaan kisoissa! Hyppyradalla sijoitus oli 5. ja agilityradalla 3., josta parille myös agilityserti. Kisaikää takana kaksi kuukautta ja Träpillä karsintatulokset kasassa…Ihan mahtavan isot onnittelut teille molemmille ensimmäisen tavoitteen saavuttamisesta!!! Olette te vaan aikamoinen pari!!!

12.5.

Träpille ja Mariannelle nollavoitto ja agilityserti Orimattilan kisoista!!

10.5.

Kuluneen viikonlopun aikana sijoittuivat Rei ja Niinu ykkösissä nollaradalla toiseksi, mutta koska kyseessä oli hyppis pari ei vielä siirtynyt kakkosiin. Myös Marianne ja Träp tekivät viikonloppuna kolmosissa nollaradan ja myös Jöstalle yksi nollarata JAUn kisoista.

2.5.

Christina ja Senna (Saunajaakon Hold me Tight) kisasivat jälleen kaksi kisaa tokon avoimessa luokassa voittaen molemmat kilpailut pistein 215 ja 204 (täydet pisteet 220). Great job Christina & Senna and good luck for the higher classes!!

2.5.

Reiskalle ja Niinulle nollavoitto ykkösissä!!
Träpille ja Mariannelle agilitykisoista nollatulos 2. sija ja hyppyserti!! Isot onnittelut molemmille!

25.4.

Christina ja Senna (Saunajaakon Hold me Tight) kisasivat tokon avoimessa luokassa, josta heille irtosi voitto pistein 215,5 (täydet pisteet 220). Congratulations Christina!

19.4.

Träp (S. Straberryfield) ja Marianne aloittivat kolmosissa kisaamisen hienosti tekemällä viikonlopun aikana kaksi nollarataa!

5.4.

Mahtava maanantai päivä! Vuk ja Träp (Saunajaakon Strawberryfield) nousivat molemmat agilityssä nollavoitoilla kolmosluokkaan!
Mariannen ja Träpin kisaura alkoi vasta neljä viikkoa sitten ja nyt pari nousi jo kolmosluokkaan. Alempien luokkien nollista kuusi oli nollavoittoja ja yksi kakkossija…aika supermenoa näiltä supertytöiltä! Isot halaukset teille molemmille.
Vukille kolmosluokkaan siirtyminen taas on suoritus sinäänsä, koska epäonniset tapaturmat ovat pitäneet meidät vuosia poissa agilikentiltä, eikä aktiivinen harrastaminen ole edelleenkään itsestään selvyys. Vuk nousi kolmosluokkaan kuudella nollavoitolla, ”kaikki tai ei mitään peipi”.

29.3.

Mariannelle ja Träpsterille jälleen nollavoitto kakkosluokassa…vielä yksi uupuu :-). Hyvä tytöt !!

21.3.

Super-Träp ja Super-Marianne voittivat sunnuntaina Hyvinkäällä ykkösluokan kilpailut ja nousivat kakkosiin. Samana iltana pari kisasi vielä ensimmäisen starttinsa kakkosluokassa, josta tuli myös voitto kotiin puhtaalla radalla. Wau!

7.3.

Tänään Träp ja Marianne taituroivat itselleen vielä toisen nollatuloksen sijoittuen toiseksi Hyvinkään agilitykisoissa. Samaan aikaan Vuk-äipä voitti kakkosluokan nollatuloksella Turun kisoissa. Hyvä tytöt, hyvä Marianne!

6.3.

Vukin lapset saavuttivat maagisen agilityn kisaiän ja ensimmäiset hyvin jännittävät startit otettiin Riihimäellä. Ensimmäisen radan voittivat hienosti Rei (Saunajaakon I Am The Walrus) ja Niinu ja tasapuolisuuden nimissä toisen radan voitto meni sitten Träpille (Saunajaakon Strawberryfield) ja Mariannelle. Ihan kamalasti onnea hienosta kisauran aloituksesta Niinulle ja Mariannelle! Ja kiitokset myös hyvin jännittävästä päivästä Ü.

28.2.

Vukille TSAUn kisoissa nollavoitto kakkosissa! Ü

5.2.

Saunajaakon Heikki Helium on astunut Walking Disaster´s Miss Piggyn. Jos tulevaisuuden agilityhirmut kiinnostavat, ota yhteyttä Marianneen marianne.karjalainen @gmail.com

4.2.

Banjon ja Hulinan pennut kävivät BAER-kuulotestissä ja pentutarkastuksessa. Kaikkien pentujen kuulo todettiin normaaliksi ja kaikki muukin näytti tarkastuksessa priimalta. Maanantaina pennut käyvät vielä pentutestissä, jonka jälkeen ne ovatkin jo valmiita pakkaamaan pienet matkalaukkunsa ja lähtemään maailman valloitusmatkalle.

Alla ihqista ihqin ”Pate-Baskeripää” kuuden viikon ikäisenä24.1.

Vukille siirto agilityn kakkosluokkaan nollavoitolla.