Kuulumisia 2011

10.12.

Reille Niinun ohjaamana tuplanolla Riihimäen kisoista.

3.12.

Reillä ja Niinulla oli oikein loistopäivä Porvoon agilitykisoissa parin saadessa aikaan kaksi nollavoittoa agility- ja hyppyradoilta. Hypärin nollavoitolla Reiska tienasi itselleen kolmannen hyppysertinsä ja siitä tuli SUOMEN HYPPYVALIO!! Hurjasti onnea Niinu ja Reiska!3.12.

Taijalle ja Intolle jälleen kaksi nollaa agilityn kolmosluokasta.

19.11.

Taijalle ja Into-russelille kaksi nollaa viikonolpun agilitykisoista.

14.11.

Iitu-russelille Mariannen ohjaamana nollavoitto kakkosluokasta ja se niin mieluisa menolippu kolmosiin….aikas siistiä!!!

13.11.

Träp synnytti tänään pentueensa, lopputuloksena kivasti kolme urosta ja kolme narttua. Synnytys oli helppo ja koko porukka voi hyvin.

 

13.11.

Mariennelle ja Iitu-russelille jälleen agilityn kakkosluokasta nollavoitto ja se viimeinenkin nolla oli niin lähellä…

6.11.

Lukka (Saunajaakon I Love You) ja Louisa edustivat viikonloppuna Tanskaa elämänsä ensimmäisissä tokon pohjoismaisissa mestaruuskisoissa. Hirveän paljon paremmin ei olisi kisat voineet enää sujua, kun pari sijoittui yksilökisan kokonaistuloksissa toiseksi, voittaen siis
TOTTELEVAISUUDEN POHJOISMAIDEN MESTARUUS HOPEAA!!!
Kerrassaan upea suoritus nuorelta koiralta ja arvokisojen ensikertalaisilta…Tämä vetää kasvattajankin sanattomaksi!

Lukkan suorituksen voi katsoa täällä.

  

6.11.

Marianne ja Iitu-russeli saivat nollavoiton agilityn ykkösluokassa ja nousivat näin hienosti kakkosiin. Ja heti ensimmäisessä kakkosluokan startissaan saivat nollavoiton ja taas ovat askeleen lähempänä kolmosluokkaa. Hurjasti onnea parille!

5.11.

Taijalle ja Into-russelille nolla agilityn kolmosluokasta.

22.10.

Jöstalle kaksi nollavoittoa Kirkkonummen kisoista ü.16.10.

Iitulle (Saunajaakon Snow Disaster) ja Mariannelle nollavoitto agilityn ykkösluokassa Riihimäellä!

15.10.

Jöstalle Turun kisoissa nollarata ja sijoitus toiseksi ü.

8.10.

Jösta pääsi Mariannen kanssa kisoihin hurvittelemaan ja tuloksena parille heti agilityradan nollavoitto! Wau!

2.10.

Reiskalle Niinun ohjaamana nollavoitto Porvoon kisoissa. Samalla pitää mainita myös hieno merkkipaalu kuukauden takaa, kun Reiskasta tuli SUOMEN AGILITYVALIO!! Hurjasti onnea Niinu ja Rei!1.10.

Träps ja Marianne pääsivät vielä kerran kisaamaan ennen mammaloman alkamista ja kivasti menivätkin kisat tänään. Träpille tuplanolla sijoituksin 1. ja 4. ja lisäksi se viimeinen agilityserti, jolla Träpistä tuli SUOMEN AGILITYVALIO!! Hurjasti onnea tytöt!25.9.

Into-russelille kolmosluokasta ensimmäinen nollarata Taijan ohjaamana..sama huima kyyti se vaan jatkuu!!

19.9.

Ansa synnytti tänään neljä pentua, yhden uroksen ja kolme narttua. Pitkän avautumisvaiheen jälkeen itse synnytys oli ohi tunnissa ja pennut ja Ansa voivat loistavasti.
Lisätietoja pentueesta löytyy täältä.

19.9.

Lukka on on ohjaajansa Louisan kanssa ahkeroinut Tanskan tokokehissä. Tämän vuoden saavutuksina heillä on TOKON TANSKAN MESTARUUS PRONSSIA ja vuoden tokoirakoira kilpailun toinen sija. Tämän lisäksi pari pääsee Tanskan tokomaajoukkueen varakoirakkona kilpailemaan tokon pohjoismaisiin mestaruuskilpailuihin. Congratulation Lukka and Louisa, I am so very happy for you two!17.9.

Jöstalle pari nollaa agilityradoilta Turussa ja Tampereella, sijoituksin 3. ja 2.

13.9.

Träps (Saunajaakon Strawberryfield) on astutettu erittäin onnistuneen oloisesti Audilla Tsekkien romattisissa maalaismaisemissa. Pentuja odotellaan syntyvän marraskuun puolenvälin tienoilla. Lisätietoja yhdistelmästä löytyy täältä.10.9.

Kirille ja Tiinalle agilityn JOUKKUEPIIRIMESTARUUS KULTAA!!

5.9.

Into (Saunajaakon Snowboard King) nappasi ohjaajansa Taijan kanssa kaksi nollavoittoa agilityn kakkosluokista ja näin he nousivat ihan-super-sika-hienosti-nopeasti-taitavasti KOLMOSLUOKKAAN!! Onnittelut Taija ja Into!

3.9.

Reiskasta tänään Niinun ohjaamana SUOMEN AGILITYVALIO!! Hurjasti onnea hulivilinpojan saavutuksesta!

14.8.

Agilityn pohjoismaiset mestaruuskilpailut käytiin viikonloppuna Liedossa. Marianne ja Träp olivat PM-joukkueen edustajina mukana taistossa, eikä turhaan :-). Mariannelle ja Träpille hienosti yksilökilpailuista POHJOISMAIDEN MESTARUUSPRONSSIA ja joukkue HOPEAA!! Te olette vaan niin vallan taitavia ja päteviä ja teidän yhteistyö on todella hienoa katsottavaa. Hurjasti onnea mitalista jonka todella ansaitsitte!6.8.

Taija ja Into (Saunajaakon Snowboard King) kisasivat kakkosluokassa, josta hyppyradan voitto puhtaalla radalla! Hieno aloitus kakkosissa taija ja Into!!

30.7.

Taija ja Marianne kilpailivat russelisisarusten Inton ja Iitun kanssa Janakkalassa mini 1-luokassa. Taijalle ja Intolle nolla, sijoitus toiseksi ja siirto 2-luokkaan ja Mariannelle ja Iitulle nollavoitto heti ensimmäisistä kisoista. Loistavaa työtä pikkuisten kanssa tytöt!

29.7.

Louisa ja Lukka jatkavat hienoa EVL-tokoiluaan Tanskassa. pikkulinnut kertoivat parin onnistuneesta viikonlopusta, jossa lauantaina pari oli voittanut EVL:n 300 pisteen suorituksella ja ollut sununtain kilpailussa toinen. Ei paha!!

24.7.

Niinulle ja Reille tullut hienoa menestystä Bordercollie Classiceissa Tanskassa. Ensin parille karsintaradoilta hyppyradan voitto sekä sijoitus toiseksi ja BCC finaalissa Niinun ja Rein loppusijoitus 10. Onneksi olkoon Niinu! Lisäksi mukavana yllätyksenä tuli ilmoitus siitä, että Rei pääsee osallistumaan extrakoirana European Openin yksilöradoille. Pikkupoika pääsee vähän maailmalle :-).

20.7.

Russelinarttu Ansa (Jackxellent Dizzy Dolores) on astutettu Nooalla (Mayberryfarm´s Asterix) ja pentuja voidaan hyvässä lykyssä odotella syntyvän viikolla 38.

17.7.

Jännittävän karsintaviikonlopun huipentumana Träp ja Marianne selvisivät kokonaistuloksissa neljännelle sijalle ja ansaitsivat siis paikkansa PM-JOUKKUEESEEN ja MM-JOUKKUEEN VARAKOIRAKSI. Onnittelut hienosta saavutuksesta ja tasaisen varmasta työskentelystä koko viikonlopun ajan. Peukut pystyssä PMissä!!

Kiitokset viikonlopun osalta myös Reiskalle ja Niinulle, Kirille ja Tiinalle ja sekä maailman parhaalle Jöstalle jännittävien hetkien tarjomisesta!!!

8.7.

Jöstalle Ruotsin reissulla hieno voitto yli sadan koiran luokassa ja vielä yli sekunnin paremmalla ajalla seuraavaan. Näitä onnistumisia lisää meille!!

13.6.

Taas olivat Into ja Taija asialla, saaden toisen nollan ja sijoittuen toiseksi ykkösluokassa Purinan kisoissa. Hienoa työtä jälleen!!

30.6.

Saunajaakon Snowboard King eli Into ja Taija starttasivat agilityuransa hienolla nollavoitolla Porvoon kisoissa. Onnittelut hyvälle aloitukselle!!

25.6.

Lukka ja Louisa kilpailivat jälleen tokon ylimmässä luokassa voittaen luokan pistein 282,5. Tasaista menoa tällä parilla!!

19.6.

Lukka kilpaili tänään Tanskassa tokon eliteluokassa ja sai sieltä kolmannen ykköstuloksensa pistein 279/sij 2. ja tuli siis näin TANSKAN ELIITTI TOTTELEVAISUUSVALIOKSI!! Congratulations to you Louisa and Lukka!!12.6.

Vukista tuli tänään Norjan matkallamme NORJAN TOTTELEVAISUUSVALIO ja samalla myös POHJOISMAIDEN TOTTELEVAISUUSVALIO!! No se on se mammam kulta, niin kuinkas muutenkaan…2.6.

Kirilla ja Tiinalle Janakkalan kisoista kaksi nollarataa, joilla molemmilla sijoitus kolmanneksi. Yhteistyö vaan paranee teillä!

29.5.

Reille ja Niinulle viikonlopulta kolem nollarataa, tuplanolla ja sijoitukset 1., 2. ja 3. Vähänkö olette päteviä!!

28.5.

Jöstalle Milan ohjaamana nollavoitto Salon kisoissa ja samaan aikaan Träpille näyttelyistä upeasti H :-). Lisäksi tuomari kehui Träppiä täydellisesti esiintyväksi ja päivän parhaiten liikkuvaksi bortsuksi, mikä taitaa olla kauneinta mitä näyttelyissä voi ikinä kuulla!

18.5.

Kirille Tiinan ohjaamana hyppyradan voitto, josta ensimmäinen hyppyserti ja tulokset kasaan karsintoja varten!! Loistavaa Tiina ja Kiri!!

15.5.

Jöstalle hyppyradan voitto, hyppyserti ja voiton myötä tulivat kasaan myös karsintanollat. Aikas kivaa!

14.5.

Kirille ja Tiinalle tuplanolla ja molemmilta radoilla sijoitus hienosti toiseksi…ja lisäksi serti ja sm-nollat kasaan. Hienoa Tiina ja Kiri! Aika loistava päivä teillä!

8.5.

Tanskan tytöt Lukka ja Senna kisasivat toisen kisansa tokon elite luokassa, josta molemmille hienosti jälleen yköstulos. Lukka sijoittui luokassa toiseksi ja Senna kolmanneksi. Congratulations Louisa and Christina again for the great results!!24.4.

Jöstalle agilityradalta nolla ja samalla sm-nollat kasaan.

17.4.

Tanskassa Lukka & Louisa ja Senna & Christina starttasivat ensimmäiset kisansa tokon erikoisvoittajaluokassa hienolla menestyksellä. Senna voitti luokan upein pistein 275 /280 ja Lukka tuli luokassa toiseksi pistein 241 /280 (ohjattu nolla). Upeeta ja mahtavan tasaista työskentelyä!!!12.4.

Kouvolan agilitykisoissa viikonloppuna Träpille ja Mariannelle triplanolla sijoituksin 3., 4. ja 5. ja Reiskalle ja Niinulle ainoasta kisatusta startista nolla ja sijoitus 3. Onnittelut kaikille hienosta päivästä!.

2.3.

Välillä uutisia myös russelirintamalta, eli Banjon ja Hulinan pentu Saunajaakon Snow Disaster aka IItu teki näyttelydebyyttinsä tänään ja tuloksena SERTI ja ROP. Aika makea veto, kun molemmat sisarukset IItu ja Into ottivat ensimmäisissä näyttelyistään heti sertit. Heijaa Guasimodo!! Kiitos Mariannelle aktiivisuudesta.

31.3.

Vukin pennut näkivät päivänvalon sektion avulla torstai iltapäivällä. Saldona ihan pelottavan reippaat kaksi poikaa ja kaksi tyttöä.27.3.

Niinulle ja Reiskalle viikonlopun kisoissa Jyväskylässä kaksi nollavoittoa hyppy- ja agilityradoilta. Hurjasti onnea, kylläpäs se pelittää hyvin!

19.3.

Kirkkonummen kisoissa Rei ja Niinu tekivät kaksi nollarataa voittaen hyppyradan upealla suorituksella (Serti) ja sijoittuen myös agilityradalla viidenneksi. Hyvä Niinu ja Reiska!!

Jösta teki Milan ohjaamana samaisissa kisoissa tuplanollan ja sain vihdoinkin sen viimeisen agilitysertinsä. Jöstasta tuli siis näissä kisoissa SUOMEN ja RUOTSIN AGILITYVALIO…jei!13.3.

Sulo-russelille ja Kaisalle nollarata kolmosluokassa!! Hienoa Sulo ja Kaisa!!

12.3.

Riihimäen kisoissa Kirille ja Tiinalle hyppyradalta nolla.

Träpille ja Mariannelle hieno paluu kisatauolta triplanollalla.

27.2.

Marianne ja Träp kisasivat taas tokon erikoisvoittajaluokassa ja saivat kolmannen ykköstuloksensa…mikä tarkoittaa tietenkin sitä, että Träpsästä tuli TOTTELEVAISUUSVALIO!! Hienoa työtä, melkein puhtaalla ykköstulosputkella valioksi ”sunnuntaiharrastuksesta”!! Hurjasti onnea Marianne ja Träp!20.2.

Marianne ja Träp kisasivat tokossa ja EVL 1 sieltä napsahti, vaikka träp oli kovasti valeraskaana eikä oikein esiintynyt edukseen. Hyvä tytöt!

19.2.

Kiri ja Vuk juoksivat nollaradat kirkkonummen agilitykisoissa.

6.2.

Kiri ja Tiina tekivät ensimmäisen puhtaan ratansa kolmosluokassa, josta saivat myös ensimmäisen SERTInsä. Hyvähyvä!

18.1.

Vukin juoksu on alkanut, joten ensi viikolla suuntaamme Ruotsiin kosiomatkalle Keyn luokse :-).

16.12.

Tiina ja Kiri kisasivat tänään viimeisen kisansa kakkosluokassa ja nousivat hienosti nollavoitolla KOLMOSLUOKKAAN!! Hurjasti onnea ja tervemenoa kirittämään kuninkuusluokkaan!!

9.1.

Mariannelle ja Träpille agilityradan voitto puhtaalla suorituksella Hyvinkäällä!!

2.1.

Niinulle ja Reille puhdas rata ja sijoitus kolmanneksi hyvinkään agilitykisoissa!!