Kuulumisia 2012

26.8.2012

Lukka (Saunajaakon I Love You) on voittanut ohjaajansa Louisan kanssa tottelevaisuuden TANSKANMESTARUUS HOPEAA, kirkastaen edellisvuotisen mitalinsa pronssista astetta kirkkaammaksi. Aivan mahtavaa ja hienoa työskentelyä jälleen kerran tältä parilta!!

Tanskan mestaruuden mennessä Vukin tulevalle sulhaselle Tigerille :-).1.7.

Reiskalle ja Niinulle agirodussa käydyissä avoimissa SM-kisoista hopeasija. Vallan mahtava juttu, onnittelut molemmille!

24.6.

Yhteinen rytmi lienee löytynyt, kun Kiri ja Tiina taituroivat itselleen jälleen nollavoiton Tuorlan kisoista. Onnittelut hienosta työstä!

16-17.6.

Agilityn SM-kisat 2012

Jöstalle ja Milalle joukkue SM KULTAA!!! Kiitos ihanille joukkuetovereille Tuulialle & Punssille, Timolle & Brandylle ja Santulle & Rai Raille, sekä yhdistykselle (SBCAK ry) jotka tekivät siitä mahdollisen!! Ja tietysti Jöstalle, joka teki huippuradan kaikista kevään vastoinkäymisistä huolimatta.

Saunajaakkojen muita sijoituksia SM-kisoissa olivat Kirin 12. sija ja Träpin 17. sija yksilöskaboissa. Lisäksi Träp sijoittui P-HAUn joukkueen kanssa sijalle 5.

16-17.6.

Tanskassa kilpailtiin kaksipäiväisissä tokokisoissa, joissa ensimmäisenä päivänä Senna ja Christina sijoittuivat sijalle 3. pistein 267.5 ja saivat ykköstuloksen myötä vihdoin myösTanskan Eliittivalio tittelin (DK ELCH). Huge Congratulations Christina and Senna for the new title!!

Seuraavanan päivän kisassa Lukka ja Louisa sijoittuivat sijalle 2. pistein 293.0 ja Senna ja Christina sijalle 7. pistein 259.0.

3.6.

Reiskalle Niinun ohjaamana tuplanollavoitto helsingin kisoissa agility- ja hyppyradalta. Hienosti kulkee!!

9.6.

Taijalle ja Into russelille jälleen tuplanolla Saariselän kisoista sijoituksin 2. ja 4. Hienoa työtä Taija!

9.6.

Vukin pentu Vito (Saunajaakon Beat It) on suorittanut Elinan kanssa BH-kokeen hyväksytysti läpi. Onnittelut tittelitilin avaamisesta ja onnea tuleviin koitoksiin.

22.5.

Ja ihan vaan varmistukseksi Tiina ja Kiri ottivat jälleen nollavoiton…Onnea Onnea!!

20.5.

Tiinalle ja Kirille kaksi nollavoittoa päivän kisoista ja samalla myös karsintatulokset kasaan. Huimasti onnea!!!>/p>

Samananaikaisesti Into-russeli (Saunajaakon Snowboard King) ja Taija tekivät janakkalan miniluokissa tuplanollan sijoituksin 3. ja 4. Hurjasti onnea Into ja Taija!

19.5.

Viikonloppuna kisattiin tokon maailmanmestaruuksista Salzburgissa. Molemmat Tanskassa asuvat Vukin tytöt Lukka ja Senna olivat ohjaajineen Tanskan maajoukkueessa edustamassa. Tuuri ei kuitenkaan ollut mukana matkassa ja finaalipaikka jäi molemmilta tällä kertaa saavuttamatta.

13.5.

Helsingin kisojen hyppyradan voitto Reiskalle ja Niinulle. Onnittelut!

5-6.5.

Kilpailivat Louisa ja Lukka Tanskassa kaksipäiväisissä tokokisoissa sijoittuen ensimmäisenä päivänä sijalle 4. pistein 250.0 ja toisenä päivänä sijalle 2. pistein 285.0 Congratulations Louisa!

29.4..

Reille ja Niinulle kaksi nollavoittoa Mikkelin kisojen agility- ja hyppyradalta. Vähänkö olette päteviä!

22.4.

Selvästi hyvä päivä: Niinulle ja Reille hyppyradan voitto Vantaalla ja samanaikaisesti Mariannelle ja Träpille voittorata Kouvolan kisoista. Lisäksi Sennalle ja Christinalle Tanskassa kisatuista tokokisoissa eliittiluokan toinen sija 252 pisteellä. Hienoa työtä kaikilta!

19.4.

Reille jälleen hyppyradan nollavoitto, tällä kertaa Kotkasta.

1.4.

Lukka ja Louisa kilpailivat Tanskassa tokokisoissa ja sijoittuivat ykköstuloksella ja 270,0 pistellä kilpailun viidenneksi.

31.3.

Eestissä asuva Ruudi russeli (Saunajaakon Spot the Snowman) sai tänään kolmannen sertinsä ja tuli näin Eestin muotovalioksi. Hurjasti onnea Ruudi, Maarja ja Lauri!!11.3.

Tänään oli hieno päivä Vukin ensimmäiselle pentueelle. Kaikki viisi pentua ovat nyt kolmevuotiaina valiota tokossa ja/tai agilityssa.

Kirille Tiinan ohjaamana kaksi nollarataa ja se kolmas agiliserti, jonka ansiosta Kiristä tuli tänään SUOMEN AGILITYVALIO!! Hurjasti onnea Tiina ja Kiri!Träp ja Marianne kiisivät samoissa kisoissa kahden kisan voittoon ja lunastivat samalla myös kolmannen hyppysertinsä jonka ansiosta Träpistä tuli tänään SUOMEN HYPPYVALIO!! Hurjasti onnea Marianne uudesta tittelistä…aika rivi teillä jo niitä onkin!3.3.

Jöstalle triplanolla Lohjan kisoista sijoituksin 4., 1. ja 4. Se on vaan aika ihqu!

18.3.

Jöstalle nollavoitto ja muutenkin mukavaa menoa Kirkkonummen kisoissa.

19.2.

Träpille ja Mariannelle nollavoitto…Turbo Träpillä taitaa olla aika kiva ajella?

Samanaikaisesti Lukka sisko kisasi Tanskanmaalla tokossa ja sijoittui kisan kolmanneksi ykköstuloksella ja 285,0 pisteellä. Congratulations Louisa and Lukka!

5.2.

Sisaruksille Reille ja Träpille molemmille nollavoitot agilitykisoista Ojangolta.

1.1.

Juhlittuaan vielä uuden vuoden kanssamme pennut lähtivät tänään uusiin koteihinsa. Hyvää matkaa pikkuiset ja muistakaa olla rohkeita Hurja, Hups, Tero, Indi, Lego ja Prime!