Kuulumisia 2014

24.12.

Leen pennut ovat syntyneet. Viisi urosta ja yksi pikkuinen  tyttö. Leen iso vatsa antoi ymmärtää enenmmän, mutta loppusaldo oli nyt kuitenkin kuusi pentua. Koko jengi voi hyvin ja Lee on hyvä äiti. Kuvia ja päivityksiä pennuista löytyy täältä Linkki Annen blogiin

14.-15.12.

Pidettiin tokon Pohjoismaiden mestaruuskilpailut Ruotsissa. Tanskan joukkueessa edustaneet Lukka (S. I Love You) ja Louisa olivat ensimmäisen päivän jälkeen sijalla 5.  ja  sijoittuvat kokonaistuloksissa hienosti 7. sijalle. Hienoa ja tasaista työskentelyä vuodesta toiseen tällä parilla!!

2.10.

Louisa ja Lukka (S. I Love You) voittivat Tanskassa  Vuoden koira 2014 kilpailun hienolla ja tasaisen varmalla suoriutumisellaan tokokentillä läpi vuoden. Ihan uutta menestys ei tälle parille kuitenkaan ole, sillä Lukkalla on hallussaan jo vuoden 2013 Vuoden Koira titteli. Vuosina 2012 ja 2011  he sijoittuivat kyseissä ranking kilpailussa toisiksi.

Mahtavaa yhteistyötä tältä hienolta parilta vuosi toisensa jälkeen!!

vuodenkoira vuodenkoira2

 

27.10.

Lee on astutettu onnistuneesti Pyrolla viime viikon aikana ja jos olemme onnekkaita, pentuja syntyy joulupäivän tienoilla :-). Tässä pieni videopätkä vielä Pyrosta pitämässä hauskaa Klik

26.10.

Tiinalle ja Intolle (S. Breakthru) jo toinen nollavoitto ykkösistä..kohta se on olisi luokkanousun paikka :-).

13.10.

Lee on aloittanut juoksunsa… 

12.10.

Mariannen ja Joonan perhe kilpaili HAUn kisoissa viikonloppuna ylivoimaisen superilla menestyksellä. Tero ja Marianne voittivat kaksi kilpailua ja Tero sai viimeisen sertinsä ja siitä tuli SUOMEN HYPPYVALIO!!

Joona ja Rusina voittivat yhden radan.

Marianne ja lainakoira Prime sijoittuivat yhdellä radalla kolmanneksi ja Prime sai toisen SERTINSä!! Paljon onnea kaikille asianomaisille!

14.9.

Carita ja Hurja voittivat joukkueensa (HSKH) kanssa TOKON JOUKKUEPIIRIMESTARUUDEN!! Isot onnittelut uusimmasta menestyksestä. Olette ihan huippuja!!

hurja3

13.9.

Mariannelle ja Terolle (S. Audi JR) tänään Porvoon kisoista tuplanollavoitto ja näillä tuloksilla Terosta (varjo)AGILITYVALIO !!

Hyvä teidän tiimi!

24.8.

Joonalle ja Rusinalle (Tytalwyn Kate) agilityradan voitto ja samalla Rusinasta tuli SUOMEN AGILITYVALIO !!

rava

20.7.

Viikonloppuna Tiinalle ja Kirille triplanolla!! Sijoituksin 2., 5. ja 3. Hienosti vedetty!!

Ja samaisena viikonloppuna oli lisää aihetta juhlaan, kun Joonan Rusinasta (Tytalwyn Kate) tuli  SUOMEN HYPPYVALIO !!

rusinahava

6.7.

Carita ja Hurja (S. Alfa Romeo) osallituivat tokon SM-kisoihin viikonloppuna tehden hienoa yhteistyötä läpi viikonlopun. He saivat karsintapäivältä menolipun finaaliin, jossa lopputuloksena oli hienosti SM kisojen yhdeksäs!!

Aivan mahtavaa työskentelyä ja varmuutta ensimmäistä kertaa arvokisoissa isojen poikien sarjassa kilpailevalta parilta!!

Lisäbonuksena hyvän yksilösijoituksen lisäksi, Carita ja Hurja olivat osana HSKH:n joukkuetta joka voittii SM-JOUKKUEPRONSSIA!!! Mahtava viikonloppu teillä!

hurja2   hurja1

30.6.

Kuluneena viikonloppuna kilpailitiin agilityn maajoukkuepaikoista Rovaniemellä. Paikan karsintoihin oli lunastanut tänä vuonna seitsämän ”Saunajaakko koiraa”, Marianne & Tero & Träp, Joona & Rusina, Tiina & Kiri, Niinu & Reiska ja Mila & Uni & Jösta.

Jöstan, Träpin, Teron  ja Kirin kilpailut päättyivät lauanatain karsintapäivään. Loput koirakot ansaitsivat finaalipaikan puhtailla suorituksilla ja sijoittuivat lopullisissa tuloksissa seuraavasti: Uni & Mila 10., Joona & Rusina 13. ja Niinu ja Rei 24.

Ihan ei joukkuepaikkaa tänä vuonna irronnut,vaikka hyvin vedettiinkin.  Suurimmat kiitokset kasvattien omistajille tästäkin jännittävästä viikonlopusta ja suuresta työstä jonka olette koirienne kanssa tehneet, jotta niiden kanssa on mahdollista kilpailla näin korkella tasolla!!

17.6.

Agilityn SM-kilpailut ovat takana ja viikonloppu tarjosi monta jännittävää hetkeä kasvattien ratoja seuratessa. Sm-kisoissa kilpaili tänä vuonna 7 Saunajaakkoa: Reiska, Kiri, Träp, Tero, Uni ja Hugo…sekä Rusina ja Jösta.

Joukkueradalla Tero ja Uni tekivät omissa joukkueissaan hienot ja huippunopeat nollat, mutta joukkueena menestystä ei tällä kertaa tullut.

Yksilöfinaaliin paikan lunastivat Tiina & Kiri sijalla 26. ja Marianne & Tero upeasti sijalla 3. Finaali oli jännittävä ja kuten hyvin usein, siellä tapahtui paljon yllättäviä virheitä. Tero ja Marianne valitettavasti hyllyttivät finaalin ja Kirille ja Tiinalle tulokseksi 10, jolla irtosi SM-kisojen 23. sija.

Viikonloppu oli täynnä jännitystä ja iloisia ihmisä…kiitokset kaikkien kasvattien omistajille hyvin tunnepitoisesta viikonlopusta!

kiri1