Kuulumisia 2015

 

31.10.

Lukka ja Louisa tulivat tänään Tokon pohjoismaiden mestaruuskilpailuissa yksilöissä hienosti 7. sijalle ja ylsivät joukkueena hopealle !!

Onnittelut Louisa, Lukka ja koko Tanskan joukkue!

lukkalouisa

 


 

29.8.

Lukkalle ja Louisalle HOPEAA tokon mestaruuskilpailuista Tanskassa!!!

Huima pari, jolle tämä hopea oli jo kolmas mitalisijoitus Tanskan mestaruuskisoista. Aiemmilta vuosilta heillä oli ansioinaan jo yksi hopea- ja yksi pronssimitali.

lukkahopiaa

 


 

26.7.

Tero and Marianne European Open kilpailuissa sijalle 4.!!!!

Aina yhtä ihailtavaa yhteistyötä, jonka tuloksena tänään Saksan Riedenissä pidetyissä Euroopan Open kilpailuissa finaalin 4. sija!!!

Upeaa ja loistavaa työtä jälleen kerran, halaus teille molemmille!

DSC 5735            DSC 5763


10.3.
Suomen 2015 European Open joukkue on valittu ja tänä vuonna mukana edustamassa on jälleen kaksi Saunajaakon kasvattia. Onnittelut pojille Tero (S. Audi jr) ja Rei (S. I am the Walrus), sekä ohjaajat Marianne ja Niinu!!!
Hienoa ja hyvää jälkeä olette agilityradoilla tehneet kuluneen vuoden aikana. Onnea matkaan ja nauttikaa jokaisesta hetkestä!


8.3.
Ebballe (Penywern Ebba) ja Sannalle ensimmäinen nollavoitto agilityn 1-luokasta. Onnittelut!!


 7.3.
Into (S. Breakthru) ja Tiina voittivat tänään ATT:llä kaksi 2-luokan agilitykilpailua ja nousivat KOLMOSLUOKKAAN!!! Onnittelut Tiina ja Into!
Terolle ja Mariannelle hieno nollavoitto agilityradalta isossa luokassa 1./61.. Onnittelut!


28.2.
Hurjalle ja Caritalle jälleen hieno ykköstulos tokon maajoukkueen karsintakilpailusta Seinäjoelta! Hieno työtä, onnittelut!

 


18.2.

Hurja ja Carita valittiin tokon maajoukkueen valmennusrenkaaseen :-).


15.2.

Terolle ja Mariannelle kaksi voittoa agilitykisoista 1/55   ja  1/51….. joista toinen oli  kaksoisvoitto Joonan ja Rusinan kanssa :-)!!  Onnittelut molemmille pareille päivän nollista ja palkintopallisijoituksista.


14.2.

Intolle  ja Tiinalle agiliyn kakkosluokasta ensimmäinen nollatulos ja sijoitus toiseksi!

 


 

31.1.

Hurjalle ja Caritalle myös Oulun karsintakisoista hieno tulos EVL1, 290.5 p ja sijoitus 4/23. Hyvässä vireessä olette, joten tämä reissu kannatti tehdä! Onnittelut vielä!!

 

24-25.1.

Viikonloppuja kilpailtiin ensimmäiset tokon karsintakilpailut ja mukana karkeloissa olivat myös Hurja (S.  Alfa Romeo) ja Carita. Pari teki hienoa työtä molempina päivänä, mutta pari pikkuvirhettä tiputti pisteitä. Lauantain lopputulema oli ykköstulos, 275p. ja sijoitus 14./40.  Ja sunnuntaina vielä hienosti toinen ykköstulos, 285.5p. ja sijoitus 8./40. Ihan mahtavaa!!

18.1.

Hugo (S. Speed Demon) ja Taneli avasivat tämän vuoden nollatilinsä agilityn kolmosluokassa sijoittuen myös  heti hienosti kisan toiseksi. Siitä se lähtee…Hyvä Pojat!!

 

17.1.

Reaper (S. Killer Queen)  ja Outi kilpailivat tänään ensimmäistä kertaa tokon avoimessa luokassa ja tekivät hienon ykköstuloksen pistein 186,5  ja sijoittuivat luokassaan toiseksi. Onnittelut Outille ja katsomossa jännittäneelle Markukselle!!

Samanaikaisesti velipoika Into (S. Breakthru) kilpaili Tiinan kanssa agilitykisoissa ja teki kolmannen nollansa ykkösissä. Eli palkintopallin kautta kakkosluokkaan kävi Inton ja Tiinan tie… Lämpimät onnittelut luokkanoususta!!

Ja pakkohan sitä on vielä Terhiä ja Hupsiakin (S. Aston Martin)  onnitella, jotka tekivät tänään ensimmäisen puhtaan ratansa agilityn kolmosluokassa! Onnea myös teille yhden etapin saavuttamisesta!

 

11.1.

Tero ja Marianne aloittivat kisavuoden hienosti nollavoitolla. Olette te vaan aikamoinen pari…huokaus! Onnitteluhalaukset teille molemmille!

Tero ja Marianne vauhdissa