Kuulumisia 2016

11.12.

Hurja ja Carita Pohjoismaiden Mestareita!!!

Tänään kilpailtiin tokon pohjoismaisten mestaruuskisojen finaali jossa Carita ja Hurja (Saunajaakon Alfa Romea) voittivat kultaa, johdettuaan kilpailua lauantaista asti. Lisäksi Suomi voitti kultaa myös joukkueena, joten Carita ja Hurja nappasivat itselleen yksilö-, sekä Joukkuekultaa!!! 

Ja kun tähän vielä lisää Caritan ja Hurjan aiemmin tänä vuonna MM-kilpailuista saavutetun yksilöpronssin ja joukkekullan, niin kyllä heillä on ollut vain kerrassaan huikea vuosi.  Sanattomaksi vetää….Lämpimät onnittelut Carita, Hurja ja Juuso!!!

Hurjan ja Caritan suoritus


10.12.

Reaper (Saunajaakon Killer Queen) on ollut lähiaikona varsin aktiivinen tulosten tekijä :-).

Markus ja Reaper ovat tehneet lyhyen ajan sisällä kaksi hienoa nollarataa kakkosissa voittojen kera ja sehän tarkoittaa tietenkin sitä, että seuraavasta nollasta napsahtaa sitten se kaivattu menolippu kuninkuusluokkaan. Hyvä Markus ja Reaper…nyt pelittää hienosti!!!

Tämän lisäksi Reaper ja Outi siirtyivät kilpailemaan tokon ylimpään luokkaan ja heti ensimmäisessä kilpailussa ykköstulos pistein 264,5. Onnittelut myös Outi ja Reaper!!


5.11.

Hurja ja Carita kävivät testaamassa kisakuntonsa vielä viimeisen kerran ennen tulevia tokon PM-kisoja ja hyvältähän tuo ainakin pisteiden valossa vaikutti :-)….300,5p.

Onnittelut ja tsempitykset tuleviin arvokisoihin!


5.11.

Eicca ja Katja kilpailivat myöskin tänään tokon avoimessa luokassa todella hienolla kokonaisuudella. Pisteitä 318 ja luokkavoitto. Hyvä Katja ja Eicca!!!

Eican ja Katjan suoritus

eicca


5.11.

Rin ja Sanna kilpailivat tänään koiratanssin HTM AVO luokassa, josta pisteillä 178, 66 irtosi luokkavoitto. Upean kaunista yhteistyötä teillä, onnittelut!

Rinin ja Sannan suoritus

avo1


 

 

30.10.

Intolla ja Tiinalla kulki tänään lujaa agilitykisoissa helsingissä. Neljältä radalta kolme nollaa: tuplanolla, kaksi voittoa ja kolmossija. Huimaa menoa!

into


23.10.

Riman seuramesteruuskisoissa maxikoirien palkintopalli täyttyi ainoastaan Koististen perheen koirista. Intolle  (S. Breakthru) ja Tiinalle seuramestaruus ja Kirille (S. Taxman)  ja Tiinalle hopeaa. Onnittelut Tiinalle ja myös kolmanneksi tulleelle Veijolle Sisun kanssa!

seuramestis


 

22.10.

Rusinalle (Tytalwyn Kate)  ja Joonalle hienosti triplanolla agilitykisoista. Varmaa menoa, onnittelut!

rusina


 

15.10.

Primelle ja Päiville upea nolla agilitykisoista helsingissä, sijoituksella 2./74.

Mahtavaa Päivi ja Prime, Onnittelut!

 


 

15.10.

Terolle ja Mariannelle elämän eka triplanolla sijoituksin 3., 2. ja 1.  Kunnioitettavaa!!

Tero ja Marianne radalla


 

15.10.

Penni ja Päivi suorittivat tänään SPKY perusradan läpi hyväksytysti. Hienosti olette edistyneet Päivi ja Pena!

spky


25.9.

Liinalle ja Terhille TSAUn agilitykisoista tuplanolla. Hyvä hyvä tytöt!


10.9.

Ja lisää piirimestaruus menestystä.

Liina ja Terhi kilpailivat tänään Tassujen joukkueessa ja voittivat Piirimestaruus joukkuehopeaa! Onnittelut Liina ja Terhi!

liina


 

21.8.

Tänään saatiin toinenkin piirimestaruus Saunisten pojille, kun Kiristä leivottiin Etelä-Hämeen kennelpiirin agilityn piirimestari 2016.

Onnittelut Tiinalle ja vanha herra Kirille !!

Lisäksi Kirin ja Inton joukkue voitti piirimestaruushopeaa. Joukkueen kaikki koirat olivat Koististen perheen omia, joten taisi tulla mitalit kotiin tällä kertaan ;-).

hirvi


 

20.8.

Terosta ja Mariannesta tuli tänään agilityn Uudenmaan kennelpiirin piirimestarit  2016 tuplanollavoitoilla :-).

Onnittelut!!

terr

 

 


 

30.7.

Into (S. Breakthru) ja Tiina kilpailivat tänään agilityssä voitokkasti Orivedellä. Kotiintuomisina kaksi voittoa ja SUOMEN AGILITYVALIO titteli.

Ei huono päivä :-)!!!


 29.7.

Matille tänään käyttäytymiskoe läpi hyväksytysti. Hyvä Auli ja BH Saunajaakon Dancer!


 

24.7.

Tokon SM-kilpailut

-Hurja  (S. Alfa Romeo) ja Carita kilpailivat tokon erikoisvoittajaluokassa, jossa he pääsivät karsintapäivältä jatkoon sijalla 16. Finaalinpäivän työskentely toi heille sijoituksen neljänneksi pistein 272,75 ja kokonaiskilpailun yheistuloksella irtosi SM-kisojen 6. sija. Lisäksi Hurjan ja Caritan joukkue HSKH voitti SM-pronssia!!!

-Eicca  (S. Comet) ja Katja kilpailivat alokasluokassa. Tuloksena hienosti hopeasija, 194,3 pistettä, KP ja TK1 koulari.

-Penni (S. Vixen) ja Päivi kilpailivat myös alokasluokassa, josta ykköstulos pistein 166 ja TK1 koulari. 

Onnittelut hienoista vedoista kaikille pareille: Hurja & Carita, Eicca & Katja ja Penni & Päivi!!!

eiccasm mini hurjasm kuva: Maarit Karhu-Teiskonen

 


17.7.

Rin ja Sanna aloittivat kisauransa myös koiratanssin Freestylessä. Tuloksena oli hienosti alokasluokan voitto pistein 189  ja kuma.

On se vaan tarkka ja upeasti koulutettu poika! Onnittelut Sanna ja Rin!!

Heidän tanssiaan voi ihailla täällä: https://www.youtube.com/watch?v=vDp-fpu-kFo

13718757_10154332438398088_1803485889266533260_n


 

 3.7.

Hurja ja Carita kilpailivat viikonloppuna Tokon MM-kilpailuissa Moskovassa. Tämä oli parin ensimmäinen maajoukkuedustus ja kuinka hienosti se menikään.  Pari sijoittoi karsintakilpailussa kolmanneksi ja myös yhteispisteissä parin sijoitus riitti kolmannelle sijalle. Melkoisen huimaa menestystä ekakertalaisille:

MAAILMANMESTARUUS PRONSSIA yksilökilpailussa.

MAAILMANMESTARUUS KULTAA joukkuekilpailussa.

 

Lämpimät onnitteluhalaukset teidän koko perheelle Carita, Hurja ja Juuso!!!

Hurjan ja Caritan finaalisuoritus: https://youtu.be/7A0fga0A8Dk

hmm hmm2

 


 

19.6.

Tänään kilpailtiin agilityn Suomenmaestaruuksista Lahdessa. 

Marianne ja Tero vetivät upeat pohjat karsintahyppyradalla voittaen 281 koiran luokan. Hengästyttävää ja kuitenkin niin coolia!

Mariannen ja Teron SM-karsintaradan voitto

 


 

15.6.

Eicca ja Katja kilpailivat jälleen tokon alokasluokassa. Tällä kertaa pistesaalista kertyi 184, KP ja luokan voitto. Hienolta näyttää Eicca ja Katja!

unnamed


 

12.6.

Intolle ja Tiinalle hyppyradan voitto ja SERTI-H takataskuun odottamaan. Hienosti kulkee!

into4


 

11.6.

Penni (S. Vixen) ja Päivi kilpailivat jälleen tokon alokasluokassa, josta 1-tulos pistein 168 ja  luokkavoitto. Hyvä Tytöt!

13413970_10209608072939790_493562325_n


 

5.6.

Prime (S. Lotus) ja Päivi loistivat tänään agilitykisoissa. Isossa 75 koiran luokassa hieno nollatulossa, sijoitus nejänneksi ja agility SERTI. Niinpä Primestä tuli tänään AGILITYVALIO !!!!

Kamalasti onnea valioitumisen myötä ja tsemppiä myös tuleviin haasteisiin. Treeni on tuottanut tulosta :-)!

päivi


 

5.6.

Mariannne ja Tero kilpailivat tänään viimeistelystarttinsa ennen SM-kisoja ja kovin paljon paremmin ei olisi kisat voineet enää sujua.  Isoista kisoista tuplanollavoitto  1./87  ja  1./75. 

Samalla fiiliksellä sitten SM-kisoihin!


 

21.5.

Intolla ja Tiinalla menee lujaa :-). Tänään parille tuplanolla voitolla ja kolmannella sijalla…ja näiden tulosten myötä myös karsinnat kutsuvat Intoa ja Tiinaa.

Jee, onnitteluhalaukset molemmille!!

into3


 

 

19.5. 

Hugolla (S. Speed Demon)  ja Tanelilla oli hieno päivä agilityn saralla tänään. Triplanolla, karsintatulokset kasaan ja ”hyppyvalion arvo”. Onnittelut ja tsempitykset kesän arvokisoihin :-)!!


 

15.5.

Eicca ja Katja starttasivat viralliselle kisauralleen viikonloppuna. Tuloksena tokon alokasluokan voitto ja  pisteitä 194. Onnittelut Eicca ja Katja!!!

eikka


 

7.5.

Leen lapsista jo neljäs pentu aloitti kilpailu-uransa. Tällä kertaa kyseessä paimennus ja SPKY kilpailut Liedossa, joista Voitto ”pentunen”  suoritti radan Annen ohjaamana hyväksytysti läpi.

Pisteitä suorituksesta kertyi 56. Hyvä Voitto ja Anne!!


 

7.5.

Intolle tänään agilityn kolmosluokan voitto Tiinan ohjaamana :-)!!  Ihan ei päästy uutta valiota juhlimaan, koska Into ei voin vastaanottaa kolmatta sertiään ihan vielä…

into1


 

5.5. 

Matti ja Auli starttasivat kisauralle tokon alokasluokasta hienosti pistein 194, KP ja toinen sija.  Hyvin vedetty Auli ja Matti!!

mafa

 


 

8.4.

Hurjan  (S. Alfa Romeo) ja Caritan hienosti sujunut karsintakisarundi tuotti toivottua tulosta ja pari matkustaa TOKON MM-KILPAILUIHIN MOSKOVAAN !!!

Onko hiukan hienoa…suuren suuret onnitteluhalaukset Carita ja Hurja!

hurjamoskova

 


 

2.4.

Rin (S. Blitzen) ja Sanna starttasivat yhteiselle kisauralleen koiratanssi kisoissa (HTM). Lopputuloksena oli luokkavoitto huippupistein 189,67 + kuma.

Kamalasti onnea Sanna ja työmies Rimpula!!!

rinalo


 

28.3.

Liina ja Terhi saavuttivat tänään sen henkisesti vaikemman nollatuloksensa eli viimeisen kakkosluokan nollan, jolla menolippu kolmosiin aukesi!!

Onnittelut Terhi ja Liina agilityn kuninkuusluokkaan siirtymisestä!!

 


 

27.3. 

Hurjan ja Caritan Tokon karsintakoe kiertue on sujunut tänä vuonna loistavasti. Viikonlopun kahdesta karsintakilpailusta  hienot pisteet 291 ja 304,5, sekä sijoituksena lauantaina kolmas sija ja sunnuntaina koko kisan VOITTO. Myös aikaisemmissa kisoissa tulos on ollut tasaisen hyvää ja sijoitukset lähellä kärkeä koko ajan.

Onnittelut Carita ja Hurja! Voi miten iloisia me kaikki ollaankaan teidän kahden puolesta!!! 

hurjaa


19.3.

Reaper (S. Killer Queen) ja Markus nousivat tänään nopealla nollavoitolla kakkosluokkaan!!!

Hurjasti onnea Markus ja Reaper!!


 

5.3.

Hurja (S. Alfa Romeo) ja Caritalle Tokon karsintakisoista Tampereelta hienot pisteet 297,5 ja sijoitus kolmanneksi. Onnittelut hienosti sujuneesta kisapäivästä!!

hu


 

21.2.

Penni (S. Vixen) aloitti kilpailu-uransa tokossa tänään Päivin ohjaamana. Tuloksena hienosti 1-tulos pistein 181 ja sijoitus kolmanneksi. Onnittelut Päivi ja Pena!!!

penni


 

18.2.

Intolle Tiinan ohjaamana agility serti ja sijoitus toiseksi :-). Viimeisen Agilityvalioon oikeuttavan sertin Into voikin ottaa vastaan vasta kesäkuussa. Onnittelut molemmille!


 

14.2.

Joonalla ja Rusinalla (Tytalwyn Kate) oli huikea kisapäivä, jonka lopputulos oli triplanollavoitto! Tuollaisen päivän jälkeen leijuukin sitten koko loppukevään :-). Onnittelut!!!

 


 

6.2.

Reaper  (S. Killer Queen) ja Outi kilpailivat tänään tokon voittajaluokassa pistein 266,5, jolla irtosi siis ykköstulos ja voitto. Tosi hienoa ja tasaisen varmaa työskentelyä Outi ja Reaper, onnittelut!!!