FI TVA, TK1, FI AVA & AVA-H, PohjM3-11 Saunajaakon Strawberryfield

x

AGI3 Auditor od Betlémské pastviny


 

Träpin (FI TVA, TK1, FI AVA & AVA-H, PohjM3-11 Saunajaakon Strawberryfield) ja Audin (AGI3 Auditor od Betlémské pastviny) pennut, 3 urosta ja 3 narttua, syntyivät hyvin helpon synnytyksen tuloksena 13.11.2011 sunnuntai iltapäivänä.

Pennut pentutestattiin ennen uusiin koteihin lähtöä ja kaikki saivat erittäin hyvät pisteet pentutestissä, koko pentueen ollessa hyvin tasapainoinen rohkea ja kontaktihakuinen. Ensisijaisesti pennut lähtivät agilitya harrastaviin koteihin, mutta niitä tullaan varmasti näkemään myös tokon ja pk-lajien parissa.

Pentueen emä Träp on hyvin nöyrä ja tasapainoinen koira, joka haluaa aina tehdä oikein.Ykköslajissaan agilityssä Träp onkin hyvin tasainen ja varma suorittaja. Isä Audi on Tsekkiläinen hyvin kiihkeä, nopea ja työskentelytyyliltään vaikuttava agilitykoira, jonka ajateltiin tuovan Träpppiin lisäpotkua ja sitä kaivattua hulluutta. Kotona ja vapaalla Audi ja Träp ovat molemmat rauhallisia, ystävällisiä ja täysin stressittömiä koiria. Träpin lonkat ovat A-A, kyynärät 0-0 ja puhtaat silmät. Audin lonkat ovat B-B, kyynärpäät 0-0 ja puhtaat silmät. Lisäksi molemmat vanhemmat ovat geneettisesti CEA-terveitä, eli koko pentue vanhempien tulosten perusteella CEA normaaleja.

Audin kotisivut Audin videoita

Träpin videoita


”FI AVA & AVA-H”, EO4-15

Saunajaakon Audi JR ”Tero”Tero jäi asumaan äitinsä Träpin ja Mariannen ja Joonan luoksen Porvooseeen.

Marianne kuvaa Teroa näin: Tero on ollut juuri sitä mitä toivoin saavani. Se on kotona ja arjessa rauhallinen ja vakaa tyyppi, ei turhia hötkyile. Töitä se tekee aina täysillä ja kaikkensa antaen. Se jaksaa toistoja ja palautetta saadessaan yrittää vain kovemmin. Terolla ei ole koskaan huonoja päiviä, eikä se vaadi erillistä motivointia töitä aloitettaessa. Päälajissaan agilityssä se on erittäin nopea ja vaikkakin kooltaan isohko, niin myös elastinen.
Tero tuli kisaikäiseksi toukokuussa 2013. Se nousi 2-luokkaan kesäkuussa ja 3-luokkaan syyskuussa 2013. Tero on näyttelytulosta vaille agility- ja hyppyvalio ja sillä lukuisia voittoja 3-luokasta. Tero on saanut myös ALO1 ja AVO1 tulokset tokosta.
Terolla on A-A lonkat ja 0-0 kyynäreet. Valitettavasti toinen kiveksistä jäi laskeutumatta.

Tero ja Mariannen SM-karsintaradan voitto 1./281


 

TK2 TK3 TK4, MM3-16, PM1-16, SM2-17, PM3-17, BH, JK1

Saunajaakon Alfa Romeo ”Hurja”Hurja Hurmuri on luonteeltaan innokas ja kiihkeä, mutta samalla kiltti ja kuuliainen. Hurja yrittää aina parhaansa, siksi sen kanssa on niin antoisaa harrastaa. Hurja palkkautuu sekä kehuilla, nameilla että leluilla. Hurja on aina valmis tekemään, mitä enemmän tehdään ja mitä kovempaa juostaan, sitä tyytyväisempi Hur on. Hurjalle on aina ollut helpompaa tehdä kuin odotella, joten rauhoittumista on täytynyt harjoitella paljon, kotioloissa Hurja osaa kuitenkin myös rauhoittua.

Hurjan päälajina on toko.

2014 Hurja ja Carita sijoittuivat Tokon SM kilpailuissa yhdeksänneksi ja voittivat joukkueen SM-HOPEAA.

2016 Hurja ja Carita pääsivät edustamaan Suomena tokon maailmanmestaruuskilpailuihin Moskovaan. Kilpailut sujuivat ekakertalaisilta loistavasti ja kotiintuomisina Hurjalla ja Caritalla oli MAAILMANMESTARUUS PRONSSIA yksilökilpailusta ja  MAAILMANMESTARUUS KULTAA joukkuekilpailusta!! Ja myöhemmin käydyissä PM-kilpailuista he voittivat POHJOISMAIDENMESTARUUS KULTAA!

2017 Hurja ja Carita voittivat SM-HOPEAA ja Joukkueena SM-KULTAA. Samana vuonna Hurja ja Caritan osallistuivat jälleen tokon maailmanmestaruuskilpailuihin, joissa he sijoittuivat yksilöissä kahdeksanneksi ja saivat joukkekilpailusta jälleen MAAILMANMESTARUUS KULTAA!

Hurjan ja Caritan finaalisuoritus MM-kisoissa Moskovassa: https://youtu.be/7A0fga0A8Dk

Hurja tykkää myös maastohommista, sen kanssa on tehty pk-jälkeä ja viestiä. Sillä on BH ja JK1 koulutustunnukset.

Agilityssä Hurja on on startannut yhden kerran, josta tuloksena kaksi nollatulosta.

Hurjalla on A-A lonkat ja 0-0 kyynärät, sekä terveeksi kuvattu selkä ja olat. Valitettavasti toinen kiveksistä jäi laskeutumatta.


AGI3

Saunajaakon Aston Martin ”Hups”Hups on hyvin tasapainoinen, iloinen ja kontaktihakuinen urospentu, jonka omistavat Terhi ja Mikko Hakala. Perheessä on kaksi vesikoiraa joiden kanssa kilpaillaan aktiivisesti agilityssä, sekä jo eläkkeellä oleva shelttiuros. Terhin on tarkoitus ohjata Hupsia agilityssa.

Hupsilla on A-A lonkat ja 0-0 kyynärpäät.


RTK1

Saunajaakon Lexus ”Ixi”Ixi on hyvin innokas, leikkisä ja hyvän moottorin omaava sporttinen narttu. Ixin harrastelee omistajansa Maija Virran kanssa tokoa ja maastolajeja. Lisäksi Ixi käy useamman kerran viikossa juoksemassa perheen lasten kanssa lenkkejä. Kotona ja vapaalla ollessaan Ixi on hyvin sosiaalinen ja rento sohvaperuna, joka tulee toimeen ihan kaikkien kanssa.

Valitettavasti epäilemme Ixin sairastavan Border Collie Collapse -syndroomaa. Nuorempana ylikuumeneminen treenien aikana esti täysipainoista treenaamista, mutta nyt kypsässä neljän vuoden iässä Ixi viettää hyvin aktiivista elämää ja treenaa rallytokoa, koiratanssia, frisbeetä, agilityä ja maastolajeja ilman ongelmia tai ylikuumenemista.

Ixillä on A-A lonkat ja 0-0 kyynärpäät.


FI AVA

Saunajaakon Lotus ”Prime”Prime on hyvin sosiaalinen, kiltti ja innokas vauhtiriiviö, joka pitää niin agilitysta, uimisesta ja vauhdikkaasta juoksemisesta toisten koirien kanssa. Kotona se on kuitenkin huomaamaton ja osaa hyvin rauhoittua. Uusia ja outoja asioita se saattaa joskus arastella, mutta sopeutuu yleensä nopeasti. Omistajansa Päivi Karjalainen kuvaakin koiraansa hyvin samanlaiseksi kuin emänsä Träp monessakin asiassa.

Primellä on B-B lonkat ja 0-0 kyynärpäät.


AGI1

Saunajaakon Lamborghini ”Lego”Lego on leikkisä poikatyttö, jonka elämäntehtävä on juosta kovaa. Legolla on hyvä työmoottori. Se innostuu helposti ja kestää toistoja. Lego on kuitenkin haastava koulutettava ja asioiden oppiminen uudella tavalla on sille hyvin vaikeaa. Lego ei ole kovin ahne, joten se palkkautuu parhaiten leluun. Kotona Lego on melko huomaamaton ja helppo. Se on erittäin sosiaalinen ihmisten ja koirien kanssa.

Lego harrastaa ykköslajinaan agilityä, jossa se kisaa 1-luokassa. Kesällä Legon kanssa paimennetaan lampaita sekä satunnaisesti tehdään PK-hakua.

Legolla on A-A lonkat ja 0-0 kyynärät.