Pentue suunnitteilla…

FI TVA Saunajaakon Killer Queen x Big City Borders Fizz

 

FI TVA Saunajaakon Killer Queen ”Reaper” on tarkoitus astuttaa syksyn juoksusta, jolloin pentujen voidaan odottaa olevan luovutuksessa tammikuun tienoilla.

Reaper kilpailee agilityssä ylimmässä luokassa, josta sillä on jo useampi serti. Tokossa Reaper on valio ja se kilpailee aktiivisesti sm-ja karsintatasolla. Reaper on pieni ja hyvin elastinen narttu, jonka on luonteeltaan hyvin kiihkeä, taistelutahtoinen ja herkästi ohjaukseen reagoiva. Sillä ei ole pinta-arkuuksia tai muita omituisuuksia. Vapaa-ajalla se on sosiaalinen ja reipas asenteinen koira. Reaperillä on jonkin verran silmänkäyttöä, mikä ilmenee tokossa ja agilityssä.

Urokseksi Reaperille valittiin Hollantilainen uros Big City Borders Fizz ”Jino”. Jino kilpailee paimennuksessa ja työskentelee päivittäin 70 uuhen tilalla, mutta sen kanssa harrastetaan myös flyballia. Jino on luonteeltaan avoin, sosiaalinen ja vakaa koira, joka tulee toimeen toisten urosten, pikkupentujen ja kaiken ikäisten ihmisten kanssa. Sillä on suuri halu työskennellä ohjaajalle, olematta kuitenkaan liian ohjaajaherkkä tai paineistuva. Se on helposti motivoitavissa kaikkeen tekemiseen ja palkkautuu hyvin leluilla ja nameilla.  Jinolla on neljä pentuetta, joista kaikki kuvatut pennut ovat olleet luustollisesti terveitä ja ocd vapaita.

Reaperillä on A-A lonkat, 0-0 kyynärpäät ja puhtaiksi tutkitut silmät 15.9.2017.

Jinolla on A-A lonkat ja puhtaiksi tutkitut silmät 17.8.2015. Se on geneettisesti CEA, IGS ja TNS terve.