Kaksi pentuetta tulossa…

PPR1, PAIM1 Fyrh´s Cass x Kemi Rhemy

 

 

17.7. Cass ultrattu tiineeksi ja tuloillaan on iso pentue.

19.6. Anne Talasmäen Cass on astutettu Anja Lehtiön nuorella uroksella Rhemyllä.

Cass ja Rhemy ovat molemmat itsevarmoja ja vakaita koiria, jotka kuitenkin haluavat miellyttää ohjaajaa. Molemmilla on suuri moottori, runsaasti taistelutahtoa ja ne tykkäävät laittaa itsensä likoon töitä tehdessään. Suurena plussana molemmilla on niiden kyky pitää pää kasassa kaikissa tilanteissa. Molemmat koirat työskentelevät ja kilpailevat paimenkoirina, mutta leikkivät erinomaisesti ihmisen kanssa ja ne on helppo motivoida mihin tahansa tekemiseen leikin tai ruuan avulla. Kummallakaan ei myöskään ole pinta-arkuuksia. Molemmat koirat ovat vapaalla ollessaan sosiaalisia koiria, jotka on helppo ottaa mukaan mihin tahansa tilanteeseen.

Cass A-A lonkat, 0-0 kyynärät ja puhtaat silmät.

Rhemy A-A lonkat, 0-1 kyynärät ja puhtaat silmät. Lisäksi Rhemy on geneettisesti terve CEAn ja IGSn osalta.


 

TVA Saunajaakon Killer Queen x ...

FI TVA Saunajaakon Killer Queen ”Reaper” on tarkoitus astuttaa syksyn juoksusta, jolloin pentujen voidaan odottaa olevan luovutuksessa tammikuun tienoilla.

Reaper kilpailee agilityssä ylimmässä luokassa, josta sillä on jo useampi serti. Tokossa Reaper on valio ja se kilpailee aktiivisesti sm-ja karsintatasolla. Reaper on pieni ja hyvin elastinen narttu, jonka on luonteeltaan hyvin kiihkeä, taistelutahtoinen ja herkästi ohjaukseen reagoiva. Sillä ei ole pinta-arkuuksia tai muita omituisuuksia. Vapaa-ajalla se on sosiaalinen ja reipas asenteinen koira. Reaperillä on jonkin verran silmänkäyttöä, mikä ilmenee tokossa ja agilityssä.

Reaperillä on A-A lonkat, 0-0 kyynärpäät ja puhtaiksi tutkitut silmät 2013 (uusi silmätarkastus tulossa).