Tuonteja

Lucky Summer Power of Dreams  ”Roki”

S. 4.6.2019

Ei vielä virallisia terveystuloksia.

om. Tiina Koistinen, Riihimäki.

Roki on reipas ja kiihkeä lyhytkarvainen uros, joka rakastaa ihmisiä ja erityisesti lapsia yli kaiken. Kotona Roki on rauhallinen, mutta se rakastaa treenaamista, uuden oppimista ja kaikenlaisa tehtäviä.

Roki on tuotu Suomeen Unkarista Lucky Summer kennelistä. Rokilla on sukutaulussaan liuta kivoja agilitykoiria ja Rokista itsestäänkin toivotaan Tiinalle kisakoiraa agilityyn. Tämän lisäksi Roki on jo aloitellut ”kouluavustajan” hommia Tiinan mukana oppitunneilla.


Ppr1 Jim

s. 11.12.2017

Lonkat B-B ja kyynärät 0-0.

Om. Minna Pukkila, Pertteli.

Jim on kevytrakenteinen ja kompaktin kokoinen uros. Se on avoin ja reipas koira, joka tulee toimeen kaikkien kanssa.  Jim rakastaa leluja ja leikkimistä. Se on liikkeissään rivakka ja tykkää toimia suoraviivaisesti.

Jim asuu lammastilalla Perttelissä ja sen työnä ja harrastuksena ovat lampaat. Jim on suorittanut paimenkoirayhdistyksen perusradan ja kilpailee 2-luokassa.

Jim on tuotu Suomeen Skotlannista yhdessä siskojensa Bamsen ja Aiain kanssa. Jimin molemmat vanhemmat työskentelevät lammastiloilla ja kilpailevat paimennuksessa.


Bamse

S. 11.12.2017

Ei vielä virallisia terveystuloksia.

om. Marianne Sumela.

Bamse on kevytrakenteinen ja keskikokoinen narttu. Luonteeltaan se on itseriittoinen. Se tekee asioita joista se tykkää suurella innolla, mutta ei ohjaajaa miellyttääkseen, vaan omasta tekemisen halustaan. Agilityssä Bamse on hyvin kiihkeä, nopea ja kropaltaan varsin notkea.

Bamse on tuotu Suomeen Skotlannissa yhdessä siskonsa Aiain ja veljensä Jimin kanssa.


Blackbird ”Aiai”

S. 11.12.2017

Lonkat C-C, Kyynärät 0-0, Selkä LTV0, SP0, VA0 ja Olat Incoc 0-0.

om. Monna Huhtanen

Aiai on pikkiriikkinen narttu, joka viimeisellä kasvuspurtillaan kiri juuri yli medirajan. Aiain äiti on super pieni narttu ja isoäitinsä oli vielä piskuisempi medikoira, lammastilan työkoiria molemmat. Luonteeltaan Aiai on rohkea, reipas, iloinen ja varma siitä, että kaikki maailmassa rakastavat häntä. Aiai on työskennellessään hyvin vauhdikas, mutta kotona erittäin rauhallinen ja huomaamaton.

Aiai on tuotu Suomeen Skotlannissa yhdessä siskonsa Bamsen ja veljensä Jimin kanssa.


Garth Fire ”Liina”

S. 8.7.2013

Lonkat A-A, kyynärpäät 0-0, LTV0, SP0, CEA-kantaja.

om. Terhi Leonsaari

Liina on aktiivinen, hyvin leikkisä, terävä ja innokas treenikaveri. Se on pienikokoinen ja motorisesti hyvin ketterä koira, joka on kaikessa tekemisessään hyvin itsevarma. Se on kiihkeä, mutta malttaa myös ajatella ja käyttää aivojaan töitä tehdessään. Agilityssä Liina on nopea, luotettava ja 100% ohjaajalle työskentelevä. Liina kilpailee agilityssä kolmosluokassa.

Liina on tuotu Suomeen Walesista yhdessä kolmen veljensä kanssa. Liinalla on yksi pentue uroksen Kitacan´s Kyz kanssa.


PPR1, Paim1, Paim2 Penywern Ebba ”Ebba”

s. 8.3.2013
Lonkat A-A, kyynärpäät 0-0
om. Sanna Lehtoaro

Ebba on aktiivinen, taisatelutahtoinen ja vahva narttu. Se on arjessa ja työskennellessään hyvin yhteistyöhaluinen, mutta myös erittäin hyvin korjaamista ja ohjaaja kestävä työskentelijä.

Poikatyttö jota ei maailman murheet juuri paina ja jolla saattaa joskus lähteä homma vähän lapasesta, ellei sitä rajoiteta :-).

Ebballa oli pentue Smashin kanssa keväällä 2016.


Paim1, Paim2  Kemi Lee ”Lee”

S. 24.2.2012
Lonkat A-A, kyynärpäät 0-0
om. Anne Talasmäki

lee1

Lee on tasapainoinen ja miellyttävä koira kaikin tavoin. Se on  taistelutahtoinen, kiihkeä ja väsymätön  työskentelijä. Ohjaajaa kohtaan se on nöyrä ja vapaa-ajallaan osaa ottaa rennosti.

Lampailla Lee on hyvin luontainen, intensiivinen ja nopealiikkeinen. Se kuuntelee käskyjä todella hyvin ja käsittelee lampaita aina kauniisti. Paimennuksen lisäksi Lee harrastaa tokoa, jossa sillä on kilapailuoikeus voittajaan.

Leellä on yksi pentue Akersborg Pyron kanssa.


FI AVA & AVA-H  Tytalwyn Kate ”Rusina”

S. 26.5.2011
Lonkat A-A, kyynärpäät 0-0
(Steriloitu)
om. Joona Sumela

Rusina. Kiihkeä, innokas, taistelutahtoinen, äänekäs, kontaktihakuinen, sosiaalinen ja aina suuna päänä joka paikassa. Tekee agilityä hyvällä asenteella ja vauhdilla, ja näyttäisi omaavan lahja myös tokoon, flybaliin ja paimennukseen.