Tuonteja

Garth Fire ”Liina”

S. 8.7.2013

Lonkat A-A, kyynärpäät 0-0, LTV0, SP0, CEA-kantaja.

om. Terhi Leonsaari

Liina on aktiivinen, hyvin leikkisä, terävä ja innokas treenikaveri. Se on pienikokoinen ja motorisesti hyvin ketterä koira, joka on kaikessa tekemisessään hyvin itsevarma. Se on kiihkeä, mutta malttaa myös ajatella ja käyttää aivojaan töitä tehdessään. Agilityssä Liina on nopea, luotettava ja 100% ohjaajalle työskentelevä.

Liina on tuotu Suomeen Walesista yhdessä kolmen veljensä kanssa.


Penywern Ebba ”Ebba”

s. 8.3.2013
Lonkat A-A, kyynärpäät 0-0
om. Sanna Lehtoaro

Ebba on aktiivinen, taisatelutahtoinen ja vahva narttu. Se on arjessa ja työskennellessään hyvin yhteistyöhaluinen, mutta myös erittäin hyvin korjaamista ja ohjaaja kestävä työskentelijä.

Poikatyttö jota ei maailman murheet juuri paina ja jolla saattaa joskus lähteä homma vähän lapasesta, ellei sitä rajoiteta :-).

Ebballa oli pentue Smashin kanssa keväällä 2016.


Paim1    Kemi Lee ”Lee”

S. 24.2.2012
Lonkat A-A, kyynärpäät 0-0
om. Anne Talasmäki

lee1

Lee on tasapainoinen ja miellyttävä koira kaikin tavoin. Se on  taistelutahtoinen, kiihkeä ja väsymätön  työskentelijä. Ohjaajaa kohtaan se on nöyrä ja vapaa-ajallaan osaa ottaa rennosti.

Lampailla Lee on hyvin luontainen, intensiivinen ja nopealiikkeinen. Se kuuntelee käskyjä todella hyvin ja käsittelee lampaita aina kauniisti. Paimennuksen lisäksi Lee harrastaa tokoa, jossa sillä on kilapiluoikeus voittajaan.

Leellä on yksi pentue Akersborg Pyron kanssa.


FI AVA & AVA-H     Tytalwyn Kate ”Rusina”

S. 26.5.2011
Lonkat A-A, kyynärpäät 0-0
(Steriloitu)
om. Joona Sumela

Rusina. Kiihkeä, innokas, taistelutahtoinen, äänekäs, kontaktihakuinen, sosiaalinen ja aina suuna päänä joka paikassa. Tekee agilityä hyvällä asenteella ja vauhdilla, ja näyttäisi omaavan lahja myös tokoon, flybaliin ja paimennukseen.