POHJ & FIN & SE & NO TVA JK3 BH Tending Cantrip &
GK Vallh Llanfarian Jim

 

Vukin ja Jimin pennut, 2 urosta ja 3 narttua, syntyivät 4.8.2008. Kaksi pennuista asuu Tanskassa tokokoirina ja kolme pennuista asuu Suomessa ja kilpailevat aktiivisesti agilityssä. Nyt kolmevuotiaana kaikki pennut ovat valioita ja osalla on jo useampikin valiotitteli. Lisäksi pennuilla on kaksi sijoitusta Pohjoismaisista mestaruuskisoissa, Lukkan tottelevaisuuden PM-hopea ja Träpin agilityn PM-pronssi.

Koko pentue on vanhempien testitulosten perusteella CEA vapaita.


 

FI TVA, TK1, FI AVA, FI HVA, PohjM3-11
Saunajaakon Strawberryfield ”Träp”Träp on luonteeltaan hyvin kiltti ja kontaktihakuinen, mutta siitä löytyy myös runsaasti taistelutahtoa. Träpillä on A-A lonkat ja 0-0 kyynärät ja polvet. Tämän trikkinartun omistaa Marianne Karjalainen Lahdesta.
Mariannen vanhemmat kisakoirat ovat agilityn kolmosluokassa kisaavat russelit AVA SM2-08 Vili ja AVA Hulina. Myös Träp suuntaa tulevaisuudessa pääasiassa agilitykentille, mutta harjoittelee siinä sivussa myös tokoa. Vuoden iässä Träp keräsi tarvittavat ykköstulokset TK1 koulariin ja kaksivuotiaana siitä tuli tottelevaisuusvalio.

Agilityn kisaiän tultua täyteen Träp keräsi neljässä viikossa tarvittavat nousunollat ja siirtyi kisaamaan agilityn ylimpään luokkaan. Kahden kuukauden kuluttua kisaiän täyttymisestä Träp ja Marianne olivat saaneet kasaan karsintoihin vaadittavat tulokset ja saanut samalla mukaan oli tarttunut myös hyppyserti ja kaksi agilitysertiä. 2011 Träp sijoittui maajoukkuekarsinnoissa neljänneksi ja pääsi edustamaan Suomea pohjoismaiden mestaruuskisoihin. Träp ja Marianne suoriutuivat kisoissa hienosti ja saavuttivat yksilökisassa PM-pronssia ja joukkuekisasta hopeaa, juuri kolme vuotta täytettyään. Kolmevuotiaana Träp tuli agility- ja hyppyvalioksi, sekä teki ensimmäisen pentueensa Saunajaakon kennelille.


FI AVA
Saunajaakon Taxman ”Kiri”

Kiri on mustavalkoinen ja kevytrakenteinen urospentu, jonka omistaa Tiina Koistinen perheineen Riihimäeltä. Kirillä on valitettavasti C-C lonkat ja 0-0 kyynärät. Luonteeltaan Kiri on rohkea, reipas ja tasapainoinen.
Perheessä on entuudestaan agilityn 3-luokassa kisaavat bordercolliet AVAt Haka ja Juju. Päälajinaan Kiri harrastaa agiliyä, jossa se kilpailee kolmosluokassa.


LP1 LP2 LP3 DK LPCH, DK ELCH, DM3-11, PohjM2-11, DM2-12
Saunajaakon I Love You ”Lukka”Lukka on pieni ja hyvin tasapainoinen trikkinarttu, jonka omistaa Louisa Wibroe Tanskasta. Lukkalla on valitettavasti C-D lonkat ja 0-0 kyynärpäät.
Heidän päälajinsa tulee olemaan toko, mutta Lukka pääsee tekemään jonkin verran myös agilityä.
Louisan vanhempi bordercollienarttu Thekla on Eliittivalio tokossa ja kilpailee agilityssä sekä hyppyluokissa 3-luokassa.
Lukka aloitti tokouransa 10kk iässä ja alle 2-vuoden iässä siitä tuli Tanskan tottelevaisuusvalio.
Kolme vuotiaana Lukka oli voittanut tokossa Tanskan mestaruuspronssia ja Pohjoismaiden mestaruus hopeaa, ei paha vuosi ;-). Nelivuotiaana Lukka kirkasti edellisen vuoden pronssimitalin ja totteli itselleen Tanskan mestaruuskisojen hopeasijan.


 

FI AVA, FI HVA, AVOSM-2
Saunajaakon I am The Walrus ”Rei”Rei on mustavalkoinen ja isokokoinen uros, jonka omistaa Niina-Liina Linna, pääkaupunkiseudulta. Luonteeltaan Rei on erittäin keskittymiskykyinen, taistelutahtoinen ja sosiaalinen uros. Sillä on 0-0 kyynärät, 0-0 polvet ja B-C lonkat.
Rei aloitti agilityssä kisaamisen heti kisaiän täytyttyä ja nousi kolmosluokkaan kolmessa kuukaudessa. Kolmevuotiaana se oli saavuttanut agility- ja hyppyvalio arvot ja osallistunut agilityn sm- ja maajoukkuekarsintakilpailuihin, päässen molemmissa finaaliradoille asti.
Linnojen perheessä asuu entuudestaan kolme agilityn kolmosluokassa kisaavaa koiraa AVAt Rimi, Rhett ja Piru. Myös Niinun ja Rein päälaji tulee olemaan agility.


LP1 LP2 LP3 DK LPCH, DK ELCH
Saunajaakon Hold Me Tight ”Senna”Senna on hyvin kiihkeä ja taistelutahtoinen mustavalkoisen narttu, jonka omistaa Christina Ingerslev Tanskasta. Sennan lonkat ovat valitettavasti D-D ja kyynärät 0-0.
Christinan päälaji on tottelevaisuus, jossa hän on kisannut jo vuosia eri koirilla Tanskan maajoukkueessa. Sennan kanssa tullaan keskittymään vain tokoon. Tokon kilpailu-uransa Senna aloitti vuoden iässä voittamalla luokkansa lähes täysin pistein ja sama meno on jatkunut myös avoimessa luokassa.Tanskan tottelevaisuusvalio Sennasta tuli hieman ennen kahden vuoden ikää ja eliittivalio kolmevuotiaana.
Christinalla on myös kaksi vanhempaa bordercollieta Komma ja Chillie, jotka ovat molemmat tottelevaisuusvalioita.