Pohj, NO, SE, FIN TVA, JK3 BH Tending Cantrip  &  GK Vallh PR Seemework Key

 

 

Vukin  ja Keyn  pennut, kaksi poikaa ja kaksi tyttöä, syntyivät 31.3.2011.

Molemmilla vanhemmilla on A-A lonkat ja 0-0 kyynärpäät. Lisäksi molemmat vanhemmat on testattu CEA normaaleiksi, joten koko pentue on CEA normaaleita vanhempien tulosten perusteella.


 

BH

Saunajaakon Beat It ”Vito”Vito on pitkäkoipinen vilkas, rohkea ja hyvin taistelutahtoinen urospentu, joka asuu Elina Pesosen ja tämän perheen kanssa Kokkolassa. Viton ja Elinan lajeina tulee olemaan Pk-haku ja etsintäkoe. Perheessä on myös vanhempi bc uros, jonka kanssa Elina kilpailee pk:ssa ja tokossa.

 

Vitolla on A-A lonkat ja 0-0 kyynärpäät. CEA normaali.


BH ”FI AVA”

Saunajaakon Speed Demon ”Hugo”

hugoaikuinen

Hugo on hyvin kontaktihakuinen ja rohkea trikki poika, joka asuu Ikäheimojen perheessä pääkaupunkiseudulla. Tanelin vanhempi kisakoira mudi Pantse kilpailee agilityn ja pk-jäljen ylimmissä luokissa. Tanelin ja Higon päälaji on agility, jossa kilpailevat kolmosluokassa ja meno näyttää erittäin lupaavalta. Hugolla treenataan myös pk-jälkeä.

Hugon terveys ei valitettavasti ole ollut ihan toiveiden mukainen. Sen toinen kives jäi laskeutumatta, sillä on C-C lonkat, 0-0 kyynärpäät ja 8 kk iässä sillä todettu molempien olkanivelten OCD. CEA normaali.


 

FI AVA

Saunajaakon Smooth Criminal ”Uni”


XXXX3292

Uni on kolmivärinen pieni narttu, keskittymiskykyinen ja harkitseva. Uni jäi kotiin äitinsä leikkikaveriksi ja tulee kilpailemaan tulevaisuudessa ainakin agilityssä.

Unilla on A-A lonkat ja 0-0 kyynärpäät. CEA normaali


Saunajaakon Bad ”Yoda”Yoda oli mustavalkoinen hyvän toimintakyvyn omaava, rohkea ja reipas narttupentu, muutti Anna-Kaisa Leinon ja tämän vanhempien agilitykoirien vesikoira Aidan ja Dian luo Helsinkiin.

Yoda kohtaloksi koitui puolen vuoden iässä suolitukos, jota eläinlääkäri ei lähtenyt tarvittavalla tavalla hoitamaan ja liian myöhään tehty leikkaus johti komplikaatioihin ja Yodan lopettamiseen. Pikkuista, mutta valovoimaista persoonaa jäi moni kaipaamaan.