Vuk & Tiger

 

Pohj, NO, SE, FIN TVA, JK3 BH Tending Cantrip &
LP1 LP2 LP3 DKLPCH DKELCH NORDELCH DM-12 Tiger

  

2013 tammikuussa Vuk astutettiin Tanskalaisella kaksivuotiaalla uroksella nimeltä Tiger, jonka lopputuloksena putkahti maailmaan helpolla synnytyksellä 2 narttua ja 3 urosta. Pentueen isä Tiger on kaksivuotiaana ehtinyt edustaa Tanskaa tokon MM- ja PM-kilpailuissa, voittanut Tanskan mestaruuden, valittu Tanskan vuoden tokokoiraksi ja lisäksi Tigerista tuli Pohjoismaiden tottelevaisuusvalio.

Tigerin emänisä on Tony Ottesenin tunnettu paimenkoira Bob, joka on jättänyt tervettä ja harrastajapiireissäkin hyvin tykättyjä jälkeläisiä. Tigerin isä on kansainvälinen ja pohjoismainen tottelevaisuusvalio Pluto, joka kilpailee tokossa Norjan maajoukkuetasolla. Pluton jälkeläiset ovat olleet hyvin terveitä. Tiger ja sen sisasrukset ovat kaikki ovat olleet luustoltaan ja silmiltän terveitä. Tigerilla on A-A lonkat, 0-0 kyynärpäät, puhtaaksi kuvattu selkä, puhtaat silmät ja se on geenitestattu CEA kantaja. Vukilla on myös A-A lonkat 0-0 kyynärpäät ja polvet, terveeksi kuvattu selkä, puhtaat silmät ja se on geneettisesti CEA terve.


TK1 TK2 TOKO4 AGI2

Saunajaakon Killer Queen ”Reaper”

  reaper istuu  reap

Reaper on rohkea, vilkas ja taistelutahtoinen mustavalkoinen narttu, joka muutti Markus Turusen ja tämän vanhemman bpk narttu Nallen luokse Varkauteen. Heidän ykköslajinsa on agility ja tokoa Reaper kilpailee ja treenaa Outi Kaikkosen ohjauksessa.

Reaperillä on A-A lonkat ja 0-0 kyynärpäät.


 

AGI1

Saunajaakon Show Must Go On ”Wiima”Wiima on hauska brindle-trikki värinen narttu, joka on luonteeltaan taistelutahtoinen, innokas ja aktiivinen pikku prinsessa. Wiima asuu Maisa ja Oskari Kosolan luona Ylöjärvellä ja aikoo kasvaa Maisan uudeksi agility- ja tokokoiraksi Bc Chilin jalanjäljissä.

Wiimalla on B-B lonkat ja 0-0 kyynärät.


 

TOKO4

Saunajaakon One Vision ”Jedi”

jedi  jedi3  jedi1 kuvat: Maarit Karhu-Teiskonen

Jedi on myöskin brindle-trikki värinen urospentu. Intoa, energiaa, taistelutahtoa ja jalkoja riittää. Hyvin paljon isänsä Tigerin oloinen. Jedi asuu Turussa Jenni ripatin ja BC Lilon kanssa. Päälajina heillä tulee olemaan toko, mutta myös paimennuksen ja pk-lajien treenailua on jo aloitettu.

Jedillä on C-D lonkat, 0-0 kyynärpäät ja yksi piilokives.

Jedi tokoilee


 

FI AVA

Saunajaakon Breakthru ”Into”

into2 into 

Into on mitään pelkäämätön, innokas ja taistelutahtoinen urospentu. Into muutti isoveljensä Kirin (Vukin ensimmäisestä pentueesta) ja kolmen muun bc uroksen laumaan Tiina ja Veijo Koistisen luokse Riihimäelle. Inton ja Tiina laji tulee olemaan agility, kuten kaikilla heidän aikaisemmilla koirillaankin.

Into on 52cm korkea ja painaa 17kg.

Intolla on B-B lonkat, 0-0 kyynärpäät ja se on muutenkin luustoltaan täysin terveeksi kuvattu. Into on CEA kantaja, TNS ja CL normal.


 

Saunajaakon Radio Ga Ga ”Mambo”Mambo oli pikkupentuna hyvin itsenäinen, itseriittoinen ja rauhallinen pentu. Nyt nuorukaisena se on erittäin miellyttävä, leikkisä koira, joka tottelee kiltisti myös perheen lapsia. Mambo asuu Kirsi Mäkimattilan ja tämän perheen luona Joensuussa. Mambon kanssa on tarkoitus treenata ja kilpailla pk-lajeissa.

Mambolla on B-B lonkat  ja 0-0 kyynärpäät.