Singha & Erik 2021

Singha on hyvin miellyttävä, ystävällinen ja arjessa huomaamaton koira. Työskennellessään se on ohjaajanöyrä ja ajatteleva, mutta samalla myös loputtoman työintoinen ja itsenäinen. Lampailla ollessaan sillä on suuri kontrollin tarve ja paljon omia ajatuksia, mutta se on kuitenkin nöyrä ohjaajalle. SIngha toimii meillä kotona työkoirana lampaiden kanssa ja kilpailee tällä hetkellä 2-luokassa paimennuksessa. Lisäksi sen kanssa treenataan agilityä, jossa se kilpailee 2-luokassa. Agilityssä Singha on hyvin pehmeästi ohjautuva ja taitavasti kroppaansa käytävä. Sillä on aina ajatus mukana tekemisessä, eikä se ole ikinä vammautunut tai loukannut itseään. Singha ja kaikki sen sisarukset ovat olleet täysin terveitä luustollisesti ja muutenkin.

Singhalla on A-A lonkat, 0-0 kyynärät, LTV0 VA0 selkä ja terveet silmät. Lisäksi Singha on geneettisesti puhdas kaikkien MyDogDNA testipaketissa tutkittavien sairauksien osalta, myös EAODn.

Singha Koiranetissä

Singhan videoita Instagramissa

Erik on hyvin avoin, reipas ja omilla jaloillaan seisova Norjan tuonti, jonka omistaa Michaela Wigberg. Se on urokseksi melko pieni ja kompaktin kokoinen. Lampailla ollessaan Erikillä on voimakas eläinfiilis, eikä se halua stressata eläimiä. Työskennellessään se on ohjaajanöyrä, hyvin päänsä kasassa pitävä ja helposti koulutettava koira. Erik kilpailee paimennuksessa SM-tasolla ja se on valittu edustamaan Suomea vuoden 2022 paimennuksen maajoukkueeseen. Erikin kanssa on keskitytty vain paimennukseen, mutta Erikin suvusta löytyy myös useita arvostettuja toko- ja koiratanssikoiria, hienojen paimenkoirien lisäksi.

Erkillä on B-B lonkat, 0-0- kyynärät ja terveet silmät. Lisäksi Erkki on puhdas kaikkien MYDogDNA testipaketissa tutkittavien geneettisten sairauksien osalta, myös EAODn.

Erik Koiranetissä

Erik SM-kisojen tuplahakufinaalissa (kohdassa 5.15)