Pentue suunnitelmat

Yhdistelmä 1.

Paim2 Saunajaakon Black Panther & Paim3 Erik

Pentujen odotetaan syntyvän Joulukuun 20. päivän tienoilla.

Singha on hyvin miellyttävä, huomaamaton ja ystävällinen koira arjessa. Työskennellessään se on ohjaajanöyrä ja ajatteleva, mutta samalla myös hyvin työintoinen ja itsenäinen. Lampailla ollessaan sillä on suuri kontrollin tarve ja paljon omia ajatuksia, mutta se on kuitenkin nöyrä ohjaajalle. SIngha toimii meillä kotona työkoirana lampaiden kanssa ja kilpailee tällä hetkellä 2-luokassa paimennuksessa. Lisäksi sen kanssa treenataan agilityä, jossa se kilpailee 2-luokassa. Agilityssä Singha on hyvin pehmeästi ohjautuva ja taitavasti kroppaansa käytävä. Sillä on aina ajatus mukana tekemisessä, eikä se ole ikinä vammautunut tai loukannut itseään.

Singhalla on A-A lonkat, 0-0 kyynärät, LTV0 VA0 selkä ja terveet silmät. Lisäksi Singha on puhdas kaikkien MyDogDNA testipaketissa tutkittavien sairauksien osalta, myös EAODn.

Singha Koiranetissä

Singhan videoita Instagramissa

Erik on avoin, reipas ja omilla jaloillaan seisova koira. Se on urokseksi melko pieni ja kompaktin kokoinen.  Lampailla ollessaan sillä on voimakas eläinfiilis, eikä se halua stressata eläimiä. Työskennellessään se on ohjaajanöyrä,  hyvin päänsä kasassa pitävä ja helposti koulutettava koira. Erik kilpailee paimennuksessa SM-tasolla Suomen paimenkoirayhdistyksen alaisissa kilpailuissa. Erikin omistaja Michaela Wigberg on keskittynyt sen kanssa vain paimennukseen, mutta Erikin suvusta löytyy myös useita arvostettuja toko- ja koiratanssikoiria, paimenkoirien lisäksi.

Erkillä on B-B lonkat, 0-0- kyynärät ja terveet silmät. Lisäksi Erkki on puhdas kaikkien MYDogDNA testipaketissa tutkittavien geneettisten sairauksien osalta, myös EAODn. 

Erik Koiranetissä

Erik SM-kisojen tuplahakufinaalissa (kohdassa 5.15)


Singa on nyt astutettu onnistuneesti useamman kerran Erkillä ja pentuja voidaan odottaa syntyväksi 20. Joulukuuta. Luovutusikään pennut ehtivät Helmikuun alkupuolella.

Singhan ja Erikin pennut tullaan myymään harrastaviin ja kilpaileviin koteihin, paimennuksen, agilityn tai muiden koiraharrastuslajien pariin. Ensimmäiseksi harrastuskoiraksi tai pelkästään perheen lenkkikaveriksi pentuja ei myydä.

Tiedustelut: mila.oravecz@gmail.com


Yhdistelmä 2.

Juoksua odotellaan alkuvuoteen 2022