Yhdistelmä 2.

Paim2 Fyhr´s Cass & GK Vallhund Foxridge Blake

Cassin ja Blaken pennuista vapaana 1 urospentu.

Narttupennulle etsitään paimentavaa yhteistyökotia!!

Cass on Anne Talasmäen omistama taskuraketti. Cass on pienikokoinen narttu, jolla on paljon luonnetta, taistelutahtoa ja moottoria. Paimentaessaan Cass tykkää painaa lampaita ja se on työskennellessään hyvin sitkeä. Se tulee voimakkaasti eteenpäin, mutta sillä on myös luontaiset flänkit. Cass on kilpaillut SBCAK 2-luokassa ja SPKY 3-luokassa. Cassin kanssa on treenattu myös tokoa, jossa se on todella nopea, kiihkeä ja ohjaajakestävä. Cassillä on kaksi aiempaa pentuetta ja kaikki sen pennut ovat olleet luustoltaan terveitä, paimennuksessa hyvin tykättyjä ja ne ovat aktiivisia myös tokossa, agilityssä ja pk-jäljellä. Yksi Cassin pennuista työskentelee Tullin huumekoirana. Suunnitteilla oleva pentue Blaken kanssa tulee olemaan Cassin viimeinen.

Cassillä on A-A lonkat, 0-0 kyynärät ja terveeksi peilatut silmät. Lisäksi Cass on geneettisesti puhdas kaikkien MyDogDNA testipaketissa tutkittavien sairauksien osalta, myös EAODn.

Cass Koiranetissä


Blake on ISDS rekisteröity uros, jonka omistaa Alex Fyhr. Blake on ystävällinen, vilkas ja erinomaisen moottorin omaava melko pieni uros. Blake työskentelee paimenkoirana Ruotsissa ja on paimentaessaan hyvin intensiivinen, fokusoitunut ja nopealiikkeinen. Blakella on useampia pentueita ja se näyttäisi jättävän itseään ja hyvää terveyttä vahvasti myös pennuilleen.

Blaken lonkat ovat Excellent, selkä kuvattu Ruotsissa epävirallisesti terveeksi ja silmät peilattu puhtaiksi 2021. Lisäksi Blake on geneettisesti puhdas kaikkien MyDogDNA testipaketissa tutkittavien sairauksien osalta, myös EAODn.

Blake Vallregissä

Blake lampailla


Cassin ja Blaken pennut, 5 urospentua, syntyivät Pääsiäispäivänä luonnollisen synnytyksen tuloksena. Pentueessa yksi urospentu etsii vielä omaa kotiaan.

Lisäksi etsimme paimentavaa yhteistyökotia samoista linjoista olevalle narttupennulle, joka tuodaan Suomeen kesäkuun alussa. Lisätietoja saat Milalta tai Annelta!!

Pennuista odotetaan vauhdikkaita, hyvä moottorin ja taistelutahdon omaavia paimentavia koiria. Jos pennut tulevat paimennusominaisuuksiltaan vanhempiinsa, niiltä voidaan odottaa puhtaita liikkeitä, luontaista halua tulla eteenpäin ja koulutuskestävyyttä. Cassin ja Blaken pennuille etsitään ensisijaisesti paimennuskoteja, mutta myös muut koiraharrastuslajit huomioidaan. Ensimmäiseksi harrastuskoiraksi tai pelkästään perheen lenkkikaveriksi pentuja ei myydä. 

Pennut tuplarekisteröidään kennelliittoon ja SPKY:n rekisteriin.

Tiedustelut: mila.oravecz@gmail.com tai anne_talasmaki@hotmail.com